Avinas

Meilė

Jūsų globėjas Marsas, karo dievas, suteikia Jums jėgą, kuri kartu su jūsų moterišku žavesiu taps mirtinu ginklu, taikančiu tiesiai į širdį. Tačiau viena yra užkariauti, o visiškai kita – išlaikyti. Ir jeigu iki rudens jūs galėsite su vyriškąja gimine žaisti kates ir peles, tai vėliau ateis kur kas praktiškesnis požiūris į širdies reikalus. Nuspręskite, kam gi labiausiai tiktų gyvenimo partnerio, o kam – paprasčiausio draugo vaidmuo, o ką reiktų geru atstumu apeiti aplink. “Viščiukus skaičiuoja rudenį” – būtent nuo antrosios metų pusės romantiški santykiai taps ramesni ir brandesni. Pagaliau rasite laiko savo jausmų analizei. Ir visiškai tikėtina, kad būtent ateinančiais metais jūsų pergalių kiekį pakeis santykių kokybė ir stabilumas.

Karjera

Pirmoji metų pusė gali būti labai kūrybinga ir aktyvi. Praėjusių metų planai ir projektai vystysis toliau ir bus pradėti įgyvendinti. Jūs sugebėsite atskleisti savo talentą ir gabumus, o svarbiausia – iš darbo patirti malonumą. Tai labai geri metai pradėti nuosavą verslą. Jūsų lyderės savybės ir stipri valia atsiskleis pilnu pajėgumu. Daugelį problemų jūs sugebėsite išspręsti lengvai, žaismingai, o jūsų aktyvumas, prigimties ryškumas ir netgi impulsyvumas leis jums atsidurti dėmesio centre ir pasiekti sėkmę laimint prieš konkurentus. Antrąją metų pusę pademonstruokite kantrybę: gali būti, kad bus daugiau kasdieninio, tačiau svarbaus darbo. Reikės sutvarkyti reikalus, padėti savo partneriams ir padirbti vardan bendros sėkmės. Tuo pat metu atidžiau pažvelkite ir į neišspręstas problemas ir į senus dalykinius ryšius. Svarbu sugebėti stebėti besikeičiančią situaciją ir laiku pasinaudoti vertinga informacija. Antrąją metų pusę atkreipkite dėmesį į operacijas su nekilnojamuoju turtu.

Jautis

Meilė

Jus supantys vyrai gali tikėtis iš Jūsų ramybės ir patikimumo. Vienintelis dalykas, ko iš jų reikalausite mainais – tai stabilumas ir komfortas. Jūs tvirtai žinote savo vertybes ir padarysite viską, kad tai turėtumėte. Pirmą pusmetį Jūsų interesai greičiausiai bus sukoncentruoti į šeimos vertybes, tiesa, jūsų nuotaikos šiuo atžvilgiu dažnai kaitaliosis. O štai antrojoje metų pusėje jus sužavės ir įtrauks meilės nuotykiai ir avantiūros. Jums norėsis būti dėmesio centre, o stipriosios lyties susižavėjimas ir pripažinimas bus reikalingi kaip oras. Žinoma, jūs tai gausite savo įgimto žavesio dėka. Rugsėjo mėnesį asmeninis gyvenimas gali tapti ypač aktyvus, o santykiai, kuriuos jūs manėte esant tik draugiškais, bus pasiruošę peraugti į kai ką rimtesnio.

Karjera

Pirmąją metų pusę jūsų versle didelę įtaką gali turėti asmeniniai ir šeimyniniai ryšiai. Gali būti, kad jums labiau patiks didžiąją dalį problemų spręsti šeimyninėje aplinkoje. Jums bus svarbus dvasinis ryšys ir abipusis supratimas. Šiais metais svarbu sukurti pamatus visiems darbams, patikimą pagrindą ateičiai. Vertėtų pagalvoti ir apie tai, kaip jūsų darbas dera su šeimos tradicijomis. Antrąją metų pusę veikti galėsite žymiai laisviau. Jūsų praktiškumas leis įgyvendinti pačius drąsiausius sumanymus. Gegužę būkite pasirengusios apleisti savo pozicijas, lapkritį ir gruodį – vystyti sėkmę ir lėtai judėti pirmyn, nugalint visas kliūtis.

Dvyniai

Meilė

Visiems gerai žinomas šio ženklo atstovų sugebėjimas vienu metu daryti kelis darbus didžiąją metų dalį pasireikš ir romantiškuose santykiuose. Tiesa, jūsų nesuskaičiuojami romanai skirsis savo paviršutiniškumu ir galbūt apsiribos tik lengvu flirtu, kas visiškai netrikdys jūsų neramaus būdo. Tačiau iš tiesų šis lengvabūdiškas skrajojimas nuo žiedelio prie žiedelio – tai optimaliausių tarpusavio santykių paieška. Nuo rudens prasidės naujas periodas, atspindėsiantis rimtesnį ir atsakingesnį jūsų požiūrį. Gali būti, kad daugiau skirsite dėmesio šeimai ir džiaugsitės, kad ir jumis rūpinasi, todėl nė už ką į nieką neiškeisite jaukaus šeimos židinio.

Karjera

Pirmąją metų pusę dalykinis gyvenimas gali būti labai įvairus ir daugiaplanis. Jei būsite maksimaliai lanksti, jūsų laukia sėkmė. Sugebėjimas lengvai bendrauti ir greita reakcija – jūsų sėkmės garantas. Bus daug įdomios informacijos, susitikimų, naujų galimybių. Neverta praleisti galimybės ko nors išmokti. Antrąją metų pusę tempas gali sulėtėti. Į pirmą planą iškils finansiniai klausimai. Gali būti, kad jums teks rinktis tarp patikimo, stabilaus uždarbio ir nepriklausomybės, tačiau su mažesnėmis garantijomis. Svarbus darbas privers jus susikaupti ties pagrindine kryptimi, o visus kitus reikalus nustumti į antrąjį planą. Šturmuoti karjeros aukštumas vertėtų rudenį.

Vėžys

Meilė

Jūsų sentimentalumas ir svajingumas, o taip pat slypinčios jumyse prieštaringos emocijos dažnai sutrukdo priešingos lyties atstovams pasirinkti tinkamą bendravimo būdą ir toną. Jiems tikrai būna sunku suprasti, ko gi iš tiesų jūs norite. Tačiau būtent tai ir yra jūsų žavesys. Nebijokite prisiimti atsakomybę – tik taip jūs galėsite sukurti tvirtus ir komfortiškus santykius. Ir kuo jie bus stabilesni, tuo jums bus lengviau, nes labai stiprus jūsų motiniškas instinktas neleidžia dažnai keisti partnerių. Ypač reikšmingas tarpusavio santykių srityje bus sausis. Šį mėnesį gali būti padėtas pagrindas tolimesniam jūsų asmeniniam gyvenimui. Nepraleiskite šanso ištaisyti senas klaidas: būtent dabar galima atgaivinti senus santykius ir ryšius.

Karjera

Pirmąją metų pusę vertėtų paskirti finansinių klausimų sprendimui. Tai tinkamas laikas ir svarbiems pirkiniams, ir pinigų investavimui. Tam ypač palankus kovas. Jūs turite galimybę pagerinti savo materialinį gerbūvį. Gegužė – sėkmingas periodas svarbių projektų ir darbų užbaigimui. Tačiau nesivelkite į intrigas. Vasaros pradžioje pasistenkite neatsipalaiduoti, jei tik neatostogausite. Antroji metų pusė iš jūsų pareikalaus daugiau susikaupimo, tvarkos, organizuotumo nei įprastai, nors jums retkarčiais ir atrodys, kad jūsų emocionali prigimtis ir griežtas praktinis požiūris – tai du visiškai nesuderinami dalykai. Labai svarbu tiksliai apsibrėžti prioritetus ir veikti siekiant konkretaus tikslo. Tai laikas, kai galėsite dirbti su tais dalykais, kurie jums iš tikrųjų svarbūs.

Liūtas

Meilė

Jūs – karalienė ir esate sukurta tam, kad įsakinėtumėte. Jeigu, žinoma, jūsų partneris irgi nėra gimęs po šiuo ženklu. Jūs vertinate subtilumą ir klasiką. Jūsų gyvenimo kokybė turi atitikti visus jūsų reikalavimus, todėl jūsų partneriui teks gerokai paplušėti. Gali būti, kad kibirkštis, iš kurios vėliau įsiliepsnos kaitri meilės ugnis, įsižiebs pirmoje vasario pusėje. Nesvarbu, ar tai bus naujas romanas, ar įvyks kažkokie jau esančių santykių pasikeitimai – iniciatyva bus jūsų rankose. Antrojoje metų pusėje jūs jau kur kas ramiau ir protingiau žiūrėsite į tarpusavio santykius ir naujų įspūdžių poreikis pasiliks praeityje.

Karjera

Tai dalykinio ir kūrybinio aktyvumo metai, laikas, kai jūs galite labai daug. Ypatingai svarbi pirmoji metų pusė. Stenkitės kuo aktyviau veikti ir nemažinkite tempo iki pat rudens. Jums pasiseks atskleisti ir realizuoti visus savo gebėjimus ir talentus, pademonstruoti lyderės ir artistines savybes. Galima labai sėkmingai pradėti naują didelį darbą, pasiekti sėkmę karjeroje, užsikariauti pripažinimą savo srityje, populiarumą savo žanre. Tačiau neužmikite ant laurų: svarbu ne tik pasiekti rezultatus, tačiau ir sukurti tvirtą pamatą ateičiai. Šie metai užduos impulsą dvylikai metų į priekį. Šiek tiek atsargesnėms vertėtų būti gegužę – neverta šturmuoti neįveikiamų tvirtovių, verčiau taisykite klaidas. Antroji metų pusė bus palanki finansine prasme. Tačiau rugsėjį venkite rizikuoti.

Mergelė

Meilė

Savo išrinktajam jūs keliate aukštus praktinius reikalavimus – vargu ar jus sudomins alkani svajotojai ar nepripažinti genijai. Jūs disciplinuota, tiksli ir to paties reikalaujate iš savo partnerio. Ir vis tik pirmąjį pusmetį visi jūsų tiksliai suplanuoti ir išdėlioti tarpusavio santykių su priešinga lytimi įvaizdžiai gali sugriūti. Jūs galite savyje pastebėti iki šiol nematytus romantiškus bruožus ir netgi pradėti pasiduoti meilės svajoms, kaip taisyklė, nebūdingoms jūsų pragmatiškai prigimčiai. Šiuo periodu jūsų santykiai gali būti slapto pobūdžio, tačiau atėjus rudeniui tai gali pasikeisti – jums greičiausiai norėsis efektyvių veiksmų ir išorinio pripažinimo. Jus bus lengva sužavėti, jūs būsite pasirengusi naujiems nuotykiams, tačiau jūsų susidomėjimas gali greitai išblėsti. Galiausiai jūs padarysite lemtingą išvadą ir ryžtingai atmesite visas abejones.

Karjera

Metų pradžia ir pavasaris gali būti ilgu pasirengimo dideliems žygiams laikotarpiu. Verta surengti aktualius debatus ir blaiviai įvertinti turimus resursus. Galima pradėti planuoti esmines operacijas ir rinktis pagrindinio smūgio kryptį, tačiau pasistenkite neprašauti pro šalį. Prisiminkite apie tai, kas jums dažnai ir, žinoma, visiškai nepelnytai priekaištauja dėl to, kad jūs per medžius nematote miško. Jau šiais metais tai šiems priekaištautojams jūs tikri parodysite, kas ką mato, o kas – ne. Nuo vasaros pradžios iki metų galo jūs nesustodama judėsite į priekį. Jūs pasieksite viską. Sėkmė jūsų laukia tiek naujuose darbuose, tiek ir senai pradėtuose, kurie pagaliau pradės jums nešti apčiuopiamą pelną.

Svarstyklės

Meilė

Žmogiškųjų santykių harmonija yra tai, kas jums svarbiausia. Jausmuose, kaip ir daugelyje kitų dalykų jums labiausiai patinka “aukso viduriukas” ir jūs kruopščiai stengiatės kompensuoti tą chaosą, kurį į jūsų gyvenimą gali atnešti partneris. Ateinantys metai jums žada būti turtingi asmeniniame gyvenime, o vasario ir spalio įvykiai bus tarpusavyje susiję ir palies seniai užmirštus santykius ir jausmus. Pirmoji metų pusė atneš jums laisvesnius ir nepriklausomus santykius. Jūsų gyvenime gali glaudžiai susipinti meilė ir draugystė. Nuo rudens jausmai taps gilesni. Gali būti, kad kai ką teks paaukoti, kai ką išlaikyti paslaptyje, parodyti užuojautą ir suteikti pagalbą. Reikėtų savo santykius su partneriu sutvarkyti taip, kad jo nuoskaudos jums netaptų staigmena – tai, kas jums tik žaidimas, jam gali pasirodyti asmenine tragedija.

Karjera

Pirmąją metų pusę jūs galite susižavėti grandioziniais ir globaliais planais, didelių užmojų ir apimčių darbais. Gali atsirasti visiškai nauji projektai, jūs įsisavinsite jums visiškai nebūdingas specialybes ir kryptis. Gali būti, kad jums teks pradėti galvoti apie savo statuso pakėlimą. Gali būti daug įdomių dalykinių kelionių ir komandiruočių. Galite tikėtis ir prestižinių bei įdomių pasiūlymų iš užsienio. Ypatingą dėmesį karjeros klausimams vertėtų skirti rudenį.

Skorpionas

Meilė

Aistra, magiška trauka ir seksualumas – tai trys jūsų sėkmės asmeniniuose santykiuose sudedamosios dalys. Ne visuomet suprantantys jūsų elgesio motyvus ir jūsų tikruosius ketinimus partneriai pameta dėl jūsų galvas, o kai kada ir visuomeninę padėtį bei turtus. Tačiau jūsų protas visuomet blaivus ir skvarbus, niekas jūsų negali išmušti iš vėžių. Ypač pirmąją ateinančių metų pusę, kai jūsų tikslo siekimas asmeniniuose santykiuose pasieks apogėjų. Šiuo periodu įmanomi “tarnybiniai” romanai ir neformalūs santykiai su įtakingais žmonėmis. Taip pat įmanomas ir oficialus jūsų santykių įtvirtinimas. Ruduo ir žiema – tai naujų vilčių, laisvų ir draugiškų santykių su partneriu ir bendrų planų ateičiai kūrimo metas. Jūsų asmeninis gyvenimas vyks daugiausia kompanijose ir visuomeninėse vietose, vienumoje tikrai neužsidarysite. Jūs stengsitės sukurti santykius, kurie jums užtikrintų laimę ir sėkmę.

Karjera

Jūsų įprastai didelis aktyvumas ir gebėjimas pasiekti tai, ko norite, šiais metais pasieks piko tašką. Jūs turite visas galimybes sulaukti sėkmės pačiuose svarbiausiuose reikaluose, pasiekti naujas karjeros aukštumas. Žinoma, neapsieisite ir be problemų, tačiau tai jums tik suteikia naujų impulsų. Žvaigždės šiais metais suteikia labai palankias finansines galimybes, o pirmasis šansas gali atsirasti jau pirmaisiais mėnesiais. Turbūt neverta sakyti, kad tokios galimybės nereikėtų praleisti. Gegužę neverta per daug reikalauti iš partnerio, pasistenkite vengti konfliktų – pamėginkite senas problemas išspręsti ramiai. Lapkritis taip pat gali pareikalauti iš jūsų sukaupti visas jėgas ir dėmesį sutelkti į darbą. Tačiau vasarą ir rudens pradžioje žvaigždės neš jums sėkmę – pasistenkite maksimaliai išnaudoti savo kūrybines ir dalykines savybes. Antrąją metų pusę galite tikėtis užsienio kolegų pagalbos.

Šaulys

Meilė

Optimistas tokiu išlieka visuomet. Būtent ši savybė geriausiai apibūdina jūsų ženklo atstovus. Santykiuose su priešinga lytimi jūs nesukuriate sau sunkumų ir neieškote povandeninių srovių. Be to, kaip niekas kitas jūs galite tikėtis savo dosnaus globėjo Jupiterio paramos ir sėkmės ženklų. Jūs mėgstate keliauti ir todėl turite visas galimybes užmegzti malonią kelioninę pažintį, kuri ateityje gali peraugti ir į kai ką didesnio. Tai bus ypač aktualu pirmąjį pusmetį. Jūsų laukia neįprastos ir ryškios pažintys ir žavingos bendros kelionės. Tačiau neverta nieko palikti savieigai ir apkrauti savo partnerį per dideliais lūkesčiais – taip išvengsite nereikalingų nusivylimų. O ginčytinuose klausimuose pasistenkite surasti kompromisinį sprendimą. Antrąją metų pusę verta užsiimti oficialiu įforminimu tų santykių, kuriuose kūrėte visą pirmąjį pusmetį.

Karjera

Tai jūsų metai – toli siekiančių planų, grandiozinių projektų ir įmantrių idėjų realizavimo metas. Daugelis sumanymų iš karto bus pradėti įgyvendinti. Ši tendencija bus ypatingai ryški pirmąją metų pusę. Pasistenkite iki rudens padaryti viską, ką sugebate, - jums padės žvaigždės. Jūs sugebėsite nudirbti savo darbus, užkariauti naujas erdves, susirasti naujų partnerių. Labai perspektyvūs santykiai su užsienio kolegomis. Drąsiai ryžkitės užkariauti bet kokias kaimynines planetas. Tolimose kelionėse jūs sugebėsite pasiekti daug darbinių tikslų. Šiek tiek sulėtinti tempą galėsite pavasario pabaigoje – vasaros pradžioje. Lapkritį neverta atsipalaiduoti, o gruodį būkite atsargesni su pinigais. Paskutiniu patarimu vertėtų pasinaudoti ir sausį. Rudenį ateina svarbus, galbūt lūžinis momentas jūsų karjeroje, kai sutelkę pastangas sugebėsite pakilti karjeros laiptais.

Ožiaragis

Meilė

Pirmoji metų pusė gali visiškai paneigti visuotinai susiformavusią nuomonę apie tai, kad jūsų ženklo atstovai yra šaltakraujai ir emociškai abejingi partneriai, beveik asketai. Jūsų santykiuose kunkuliuos aistra, o jūs pati galite atsidurti savo troškimų, tame tarpe ir seksualinių, nelaisvėje. Tačiau verta atsiminti, kad su bet kokiomis audringai praleisto pirmojo pusmečio pasekmėmis teks taikytis būtent jums. Pradedant rudeniu aistros liepsnos vis dar degins, tačiau jus jau gali vilioti nauji meilės horizontai. Siekiant naujų santykių galite susidurti su tam tikromis kliūtimis ir netgi nusivylimais, tačiau argi jus gąsdina sunkiai pasiekiamos viršūnės? O jau tvirtuose santykiuose verta pagal galimybes laikytis tolygaus pareigų pasiskirstymo.

Karjera

Pirmąją metų pusę jūsų laukia aktyvi finansinė veikla, be to, atsiras gera galimybė išsaugoti savo santaupas ar investuoti ir vėliau sulaukti dividendų. Pritraukite partnerius bendriems projektams. Antroji metų pusė – sėkmingas metas plėsti verslą, kurti naujus planus, leistis į keliones, tvarkyti reikalus su užsieniu. Visą laiką iki vasaros jūs būsite apsikrovę darbais, gali būti, rutininiais, ant jūsų pečių guls nelengva atsakomybės našta. Nuo vasaros prasidės periodas, kai jūsų darbui taps svarbūs partneriški santykiai – teks daugiau galvoti apie kompromisus. Rugpjūtis ir rugsėjis gali būti intensyvūs mėnesiai: daug susitikimų, pažinčių, daug derybų, sandorių. Tai bus susiję su didele intelektualine įtampa ir naujos informacijos gausa. Svarbūs mėnesiai – sausis ir gruodis: galėsite ištaisyti daug klaidų ir sutvarkyti verslo reikalus bei santykius.

Vandenis

Meilė

Jūsų santykiai su vyrais nenuspėjami – ir būtent dėl to nepakeičiami. Jūs lengvai įsimylite, tačiau esate nepriklausoma ir turite tvirtus įsitikinimus. Ir jeigu jums pasiseks surasti žmogų, skiriantį jūsų idėjas ir jūsų gyvenimo būdą, geresnio varianto stabiliems santykiams turbūt būtų neįmanoma surasti. O jei ne, tai jūs nesitaikysite nei prie šeimyninės buities, nei prie kitų reikalavimų. Bet kuriuo atveju ilgam jūsų vargu ar užteks. Didžiąją šių metų dalį pirmojoje vietoje greičiausiai jums bus asmeninių santykių klausimas. Ne visi jūsų planai ir lūkesčiai pilnai išsipildys ir daug kas priklausys nuo to, kas galiausiai nugalės – jūsų polinkis ginčytis ir nepripažinti kitų žmonių idėjų ar gebėjimas surasti kompromisą ir kurti harmoningus santykius. Šia prasme rugpjūtį galite sulaukti tam tikrų permainų ar lūžio. Metų gale meilės santykius papildys seksualumas ir laisvės pojūtis.

Karjera

Šiais metais jus pastebės visi. Visi prakalbės apie jūsų sėkmę, ji bus akivaizdi, net jeigu jūs ir nedėsite į tai per daug pastangų. Teisingai pasirinkę verslo partnerius jūs galite pasiekti labai daug. Šiais metais užsimezgę ryšiai jūsų verslui ir darbui gali tapti lemtingi daugeliui metų į priekį. Pirmoji metų pusė turėtų būti labai produktyvi kūrybinėje srityje: jūsų darbas be materialinio atlygio jums suteiks ir džiaugsmą bei pasitenkinimą. Svarbiu sėkmės komponentu šiais metais taps bet kokio reikalo estetinė pusė, o taip pat ir jūsų žavesys bei gebėjimas surasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Pademonstruoti kantrybę bei atiduoti darbui maksimumą laiko tikriausiai teks pavasario pabaigoje ir rudens viduryje.

Žuvys

Meilė

Jūs linkusios pasinerti į iliuzijas, jūs įsitikinusios, kad viskas klojasi taip, kaip jums ir atrodo, o galbūt dar geriau. Tačiau kas gi visa tai gali išpainioti jei ne jūs pačios? Jūs lengvai prisitaikote prie partnerio jausmų ir norų, tačiau verta pasistengti išskirti neigiamas jūsų santykių puses ir mėginti padaryti atitinkamas išvadas. Gali būti, kad pirmąją metų pusę jūs užmegsite tarnybinį romaną. O gali būti, kad lemtinga pažintis įvyks sporto salėje ar teniso kortuose. Taigi nepamirškite sportinės veiklos, kuri gali persipinti ir su jūsų asmeniniu gyvenimu. Ateinančių metų rugsėjis gali tapti sunkiu ir prieštaringu laiku – to priežastimi greičiausiai taps lyg ir užbaigti praeities santykiai, kurie darys įtaką jūsų ateičiai.

Karjera

Su darbu šiais metais pas jus viskas turėtų klostytis puikiai. Pirmąją metų pusę galima daug ką padaryti, išspręsti daug nepaprastų situacijų, išspręsti daugelį ginčytinų klausimų. Jei norite pakeisti darbą ar gauti prestižiškesnes pareigas, galite tikėtis sėkmės. Be to, tikėkitės daug įdomių pasiūlymų, užsakymų, projektų – svarbiausia mokėti išsirinkti geriausią. Ir kuo rimčiau jūs žiūrėsite į savo darbą, netgi tuomet, kai nebūsite kontroliuojama, tuo greičiau ir geriau tai atsilieps jūsų karjerai ir ateičiai. O pirmųjų rezultatų sulauksite jau rudenį. Labai intensyvus periodas – nuo liepos iki rugsėjo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją