Damos, užsirašykite ir atsiminkite: kas jaudina vyrus (nepriklausomai nuo tautybės ir temperamento).

Į jo akiratį vienareikšmiškai patenka moteris aptemptais drabužiais, rašo womenmagazine.ru. Ypač vyriškas žvilgsnis slysta aptemptu pilvuku, krūtine, klubais. Pačia erotiškiausia apranga vyrai pavadino ilgą tamsų sijoną su giliu skeltuku (arba dviem!), kad iš jo „netyčia“ švysčiotų kojytės, aptemptos prisegamomis kojinėmis.

Ši mažytė detalė išties užveda. Tokios pat vyrų reakcijos susilaukia ir užsegta palaidinė – regis, kilnojantis krūtinei iš susijaudinimo saga ims ir atsisegs, padovanodama akims puikų vaizdą. Kiekvienas, pamatęs šį reginį, tikisi išvysti viską, kas paslėpta. Ir paliesti. Tai, žinoma, ne juokais jaudina.

„Visa paslaptis – apsirengusi moteris. Nuogumas neturi paslapties“, - sakė senovės lovelasai. Šiuolaikiniai su jais visiškai sutinka. Visi sutarė, kad erotiškiau atrodo pusiau nusirengusi moteris, nei visiškai nuoga. Vyrai labiau užsiveda, jei jo vaizduotėje gimsta akims nepasiekiamos moteriško kūno dalys.

Erotiški apatiniai

Vyrai mėgsta žiūrėti į savo širdies damas su erotiškais apatiniais drabužiais, o ne su naktiniais iki žemės. Ypač jiems patinka apatiniai, kurie yra tarsi tik užuomina: perregimi ir giliai iškirpti.

Kokią spalvą rinktis? Mokslinių stebėjimų duomenimis (stebėjo, žinoma, tie patys mokslininkai vyrai), moteriško apatinio trikotažo spalva veikia pasąmonę. Jei jūs gera meilužė, paprastai daugiausia pinigų išleidžiate raudonam (avietiniam) ir juodam trikotažui.

Raudona spalva mylimąjį jaudina. Į tokią moterį jis žiūri kaip į meilužę, kuri nesuvaržyta, be jokių prietarų ar apribojimų. Tokie drabužiai – lyg ženklas: galima drąsiai eksperimentuoti, derinti aktyvumą ir pasyvumą (seksualinių žaidimų metu suteikti moteriai lyderės vaidmenį).

Jei dama renkasi geltonus apatinius (nors ši spalva ir nejaudina), vyrams atrodo, kad jų savininkė tikisi kokybiško, ilgo sekso, o ne minutę trunkančių triušių žaidimų.

Violetinės ir rožinės spalvos gerbėjos vyrams atrodo jausmingos, temperamentingos, tačiau kiek sukaustytos moralinių normų ir prietarų.

Apsivilkusią mėlynais apatiniais vyrai laiko (atsiprašome) „lenta lovoje“, su kuria reikia stengtis, stengtis, stengtis. Ir be rezultato. Tokia tingi damutė tikisi tik partnerio aktyvumo. Apskritai mėlyna spalva labiausiai netinkama apatiniam trikotažui, mano mūsų dešimtukas.

Žalią spalvą, mano jie, renkasi moterys, kurios geidžia partnerio tik vieną kartą.

Rudą spalvą renkasi seksualiai užslopintos moterys.

Baltą spalvą vyrai regėjo vilkint daugumą moterų, ją priima neutraliai, be jokių individualybės ženklų.

Štai tokia spalvų gama. Prisiminkite tai pirkdamos eilinius moteriškus niekučius. Ir dar prisiminkite, kad kur kas svarbiau – jūsų elgesys lovoje. Net išmoningiausiai parinkti ir erotiškiausi apatiniai nepadės, jei jūs tingi ir kompleksuota sekso nevykėlė.

“Afrikietiškos aistros“

Be jokių kalbų, visiems vyriškiams (ir pirmiausia apklaustiems) labai patinka, kai moteris juos vertina (garsiai ir daugybę kartų) kaip puikius meilužius. Žvelgia susižavėjusios. Ne tiesiog žvelgia, o ilgai nužiūrinėja jo vyrišką pasididžiavimą „mirštančios iš geismo patelės žvilgsniu“.

Ką tai reiškia? Žino kiekviena moteris, kuriai patinka seksas. Ir žino kiekvienas vyras, mylintis tokią moterį.

Vyrai prisipažino, kad labai susijaudina, jei staiga sužino, jog jo moteris nevilki apatinio trikotažo. Tai juk uždelsto veikimo bomba! Ypač jei tokią naujieną pranešite mylimajam jums šokant lėtą šokį sausakimšame klube.

Nenustebkite, jei po šio šokio jis skubiai nusitemps jus į atokią vietelę ir padarys kai ką malonaus. Protestuoti beprasmiška, juk pačios išprovokavote „afrikietiškas aistras“.

Žinoma, jūsų mylimasis pamirš nuovargį ir nemalonumus darbe, jei jūs pasitiksite jį prie durų beveik nuoga (tik su liemenėle arba prisegamomis kojinėmis), nekaltu žvilgsniu. Paimkite jį už kaklaraiščio ir nusiveskite tiesiai į miegamąjį, kur jis pamatys ne tik paklotą lovą, užtrauktas užuolaidas, bet ir puikią vakarienę dviems.

Nė vienas iš dešimties neatsakys malonumo, jei jo moteris netikėtai lies ir glamonės jo vyrišką pasididžiavimą per kelnių kišenes. Ir darys tai kone prie žmonių (bet niekam nematant!): vakarėlyje, stadione, teatre ir kitur.

Taip pat visi vyriškiai sutiko, kad jiems patinka ekstremalūs pojūčiai kelyje. Kai moteris ne tik glosto jų brangenybę važiuojant automobiliu, bet ir daro kai ką rimčiau. Svarbiausia tokių pavojingų žaidimų metu – žiūrėti į kelią ir neviršyti greičio.

Ir žinoma, visiems norisi, kad meilužės siūlytų pačias netikėčiausias vietas seksui: nuo apleistos daržinės iki laiptinės.

Įdomu, ką į tokias fantazijas atsakytų moterys...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją