Darbo reikalai


Neverta smulkiai gilinantis į darbo subtilybes bei verslo projektų detales - moterys labai nuovokios ir be smulkmeniškų aiškinimų paprastai padaro teisingas išvadas apie partnerio perspektyvumą.

Idealas

Kuo mažiau kalbėkite apie jums patinkančias moteris, ypač, jei jų išvaizda tikra priešingybė tai, su kuria susiejote savo gyvenimą - priešingu atveju įžiebsite nepagrįstą pavydą, kuris tikrai apkartins judviejų santykius.

Erotika

Dauguma moterų mano, kad žurnalų su apsinuoginusių gražuolių nuotraukomis ar pornografinių filmų žiūrėjimas labiau būdingas iškrypusios psichikos vyrams ir žeidžia savimeilę, todėl vargu ar susitaikys su tokios produkcijos laikymu namuose. Norėdami išvengti konfliktų, geriau šiuos filmus ar žurnalus žiūrėkite vyriškoje kompanijoje.

Paslaptys

Vyriški pašnekesiai prie alaus bokalo tegu lieka neatpasakoti, nes net ir labai būdamos smalsios, moterys dar labiau bjaurisi plepiais - jos įsitikinusios, jog taip pat lengvai savo bičiuliams galite išplepėti ir jų paslaptis.

Pinigai

Atidėti nuo netikėtai gautos premijos ar honoraro labai pravers, kai sumanysite mylimąją pasikviesti romantiškos vakarienės ar padovanoti jai seniai norimą papuošalą.

Patirtis

Net jei esate baigęs tris aukštąsias mokyklas ar išradęs dviratį, tai jums nesuteikia teisės laikyti save protingesniu už moterį, kurią mylite ir kuri myli jus. Bet kokiu atveju ji - lygiavertė partnerė, padedanti kurti harmoningą gyvenimą.