Britams valdant Indiją neretai pasitaikydavo, kad Anglijos matronos įkliūdavo į jaunų tamsiaakių Indijos vyrų žavesio pinkles

Bet per pastaruosius du dešimtmečius šis reiškinys gerokai išpopuliarėjo. Rašytoja Jeannette Belliveau, prisipažinusi pati kadaise buvusi „sekso turistė“ bei parašiusi knygą „Romantika kelionėje“ teigia, kad nuo praėjusio amžiaus paskutiniojo dešimtmečio pradžios šimtai tūkstančių moterų vakariečių yra turėjusios romantiškų santykių su gerokai jaunesniais vyrais užsieniečiais.

„Tai yra gerbiamos vidurinei klasei priklausančios ponios. Ne visos jos yra netyčinės šių seksualinių sukčių aukos. Yra tekę kalbėtis su moterimis, kurios į Jamaiką ar Gambiją skraido su vieninteliu tikslu – ieškoti rekreacinio sekso“, - dailymail.co.uk sakė Jeanette.

Ir iš tiesų, kai kurios moterys britės to visiškai nesigėdija.

Noriu pasimylėti su jaunais užsieniečiais

50-ties Nicky Jardine, turinti dvi suaugusias dukteris ir valdanti personalo atrankos verslą Gildfordo mieste, atostogauti vyksta turėdama tikslą pasimylėti su jaunais užsieniečiais.

„Nematau nieko blogo tame, kad esu sekso turistė. Mano darbas yra kupinas stresų. Atostogos – tai laikas, kai galiu pasilinksminti. Susitikinėjau ir su vietiniais vyrais, bet mano amžiaus vyrai nori jaunesnių moterų, o be to, jie yra labai nuobodūs. Jų negalima net lyginti su įdegusiu, gražiai nuaugusiu dvidešimtmečiu egiptiečiu!“, - pasakojo N. Jardine.

Pirmą kartą per atostogas Nicky pasimylėjo prieš ketverius metus. Ji pasakojo: „Viena nuvažiavau į Egiptą. Nevažiavau ten sekso ieškoti, bet jau pačią pirmą dieną pastebėjau, kad į mane nuolat spokso labai išvaizdus jaunas egiptietis, kuris dirbo viešbučio komplekse.

Pasakiau sau nebūti kvaila, bet tuomet jis prie manęs priėjo ir pasakė, kad esu labai graži“.

Nicky pasikvietė egiptietį pas save į viešbučio kambarį.

„Tai buvo nuostabu. Galbūt jis prieš tai tą patį yra sakęs šimtams moterų, bet kam tai rūpi? Ilgalaikių santykių neieškojau. Be abejo, reikia suprasti, kad šie žmonės gyvena skurde. Jūs galite būti apvogta ar netgi pagrobta. Bet su juo jaučiausi gana saugiai“, - sakė moteris.

Ji jau pripratusi prie laukinių atostogų nuotykių, kurie visiškai nesiderina su jos garbingu įvaizdžiu. Ir iš tiesų, daugelis žmonių manytų, kad toks jos lengvabūdiškas požiūris į paleistuvavimą yra gana žeminantis.

Praėjusiais metais Nicky mėgavosi kruizu Karibuose. „Jaunas įgulos narys pradėjo mane merginti. Mano kajutėje nuostabiai praleidome laiką. Su manimi kartu keliavo ir mano mama – ir ji puikiai žinojo, kas vyksta.

Tiesą sakant, vėliau ji tarė: „Norėčiau ir vėl būti penkiasdešimtmetė“. Puikiai suprantu, dėl ko vis daugiau ir daugiau vienišų moterų iš D.Britanijos vyksta atostogauti ieškodamos sekso. Pasaulyje nėra nieko lengviau nei susirasti jauną gražų vyrą, kuris pasakys, kad esate nuostabi bei aistringai jus mylės.

Viskas, ko reikia – tai šiek tiek grynųjų dovanoms. O pas mane to gero per akis. Visuomet praktikuoju saugų seksą, todėl niekas nenukenčia. Bet visada pasakau kitoms moterims, kad būtų atsargios. Būnant su šiais vyrais visada naudokite prezervatyvą ir niekada jo nenuimkite. Juk jie jums yra nepažįstami žmonės“.

Netikros meilės ragavusi Sarah Jarvis priduria: „Visų labiausiai norėčiau įspėti visas Britanijos moteris, šią vasarą planuojančias atostogų romaną: nedarykite to. Tai kainuos jums tūkstančius svarų, o kai viskas baigsis, jausitės kvaila ir paniekinta. Jie yra patyrę sukčiai – tikrai nemano, kad esate graži ir tik juokiasi už jūsų nugaros“.

Jeanette sutinka: „Būkite išmintingesnės. Mažų mažiausia iš jūsų išvilios šimtus ar net tūkstančius svarų. O Kenijoje ir apskritai Afrikoje AIDS yra labai paplitusi liga, todėl labai rimtai rizikuotumėte.

Kai kurie iš tų vyrukų yra tokie skurdžiai, kad jie neturi ką prarasti ir gali imtis smurto. Jei likote su jais viena ir persigalvojote, jie vis vien gali jus išprievartauti. Žinau, kad praeityje ir pati mėgavausi sekso turizmu, bet dabar, žinodama tai, ką žinau, jokiu būdu taip neberizikuočiau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)