4 porcijoms reikės:


4 arbat. šaukštelių želatinos;
500 g varškės sūrelių;
¼ l pieno;
4 šaukštų juodųjų serbentų sulčių;
2 šaukštų citrinų sulčių;
50 g miltinio cukraus;
80 g susmulkinto juodojo šokolado;
žiupsnelio druskos, šaukštelio riešutų.

Iki minkštos vientisos masės ištrinkite sūrelius ir pieną su druska. Želatiną išbrinkinkite vandenyje, po to ją ištirpdykite 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėskite į kremą ir padalinkite į tris dalis. Vieną dalį sumaišykite su sultimis, pasaldinkite, jei reikia, ir sukrėskite į 4 taures. Kitą dalį sumaišykite su citrinų sultimis, šiek tiek pasaldinkite ir sukrėskite ant pirmojo sluoksnio. Trečią varškės kremo dalį sumaišykite su ištirpintu šokoladu, užberkite susmulkintų riešutų. Palikite valandėlei, kad atvėstų.

Varškės desertą galite papuošti kokoso drožlėmis, vyšnaitėmis ar plakta grietinėle.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją