Kaip ir visuomet Ghesquiere kolekcija, sukurta Balenciaga mados namams, buvo puikiai suredaguota ir puikiai pritampanti: šioje vietoje nereikia bereikalingų pasikartojimų. Pasirodymą pradėjo trumpos kombinezono tipo suknelės su palaidais juodais sportiniais megztiniais ir palaidinėmis, sijonai su įstrižiniais siaurų juostelių įsiuvais, maži mini sijonėliai ir siauros, blizgančiosios kelnės. Palaidinės tipo atidengtais pečiais viršutiniai, asimetriškai sukirpti apdarai, dosniai suklostuoti sijonai, išsiuvinėti ir labai gausiai padabinti įvairiais aksesuarais. Platūs diržai su įsiuvais, kabančios perlų virvutės ir juostelės, sulaužančios bet kokį siluetą ir suteikiančios korseto tipo efektą.

Esminis įspūdis, susidaręs stebint Balenciaga kolekciją, buvo palaimingas, ekstravagantiškas chaosas – tačiau pasirodymo pabaigoje viskas tyliai sustojo į savo vietas ir sudarė labai sąmoningos kolekcijos įvaizdį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją