Ž. Ilgauskas per 32 min. surinko 12 taškų (dvitaškiai 5/9, baudos 2/4), atkovojo 7 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 metimus, suklydo ir prasižengė po 2 kartus.

Rytų konferencijos nugalėtojos titulą ginančioje Klivlendo komandoje pasižymėjo trigubą dublį (dviženkliai rodikliai trijose statistikos kategorijose) atlikęs LeBronas Jamesas. Jo sąskaitoje - 27 taškai, 13 atkovotų kamuolių ir 13 rezultatyvių perdavimų.

Vašingtono ekipai Antawnas Jamisonas pelnė 23 taškus, atkovojo 15 kamuolių ir blokavo 3 metimus. "Wizards" puolėjas D. Songaila nežaidė. Lygos vadovai lietuvį diskvalifikavo už smūgį Klivlendo komandos lyderiui L. Jamesui į veidą penktosiose serijos rungtynėse.

Klivlendo ir Vašingtono klubai atkrintamųjų varžybų pirmajame etape susitiko trečius metus iš eilės ir visus sykius į kitą etapą iškopė "Cavaliers" krepšininkai.

Nuo 2005-2006 metų sezono "Cavaliers" ir "Wizards" tarpusavyje sužaidė 30 rungtynių, 18 iš jų laimėjo Klivlendo ekipa.

"Jei sąžiningai, tai mes pradedame atsibosti vieni kitiems", - po rungtynių žurnalistams sakė "Cavaliers" vidurio puolėjas Ž. Ilgauskas. Pusfinalyje "Cavaliers" žais su "Boston Celtics" ir "Atlanta Hawks" poros nugalėtoja.

Penktadienio rungtynių rezultatai.

Rytų konferencija. 1/4 finalo.

"Washington Wizards" - "Cleveland Cavaliers" 88:105 (serija 2-4)

"Atlanta Hawks" - "Boston Celtics" 103:100 (serija 3-3).

Vakarų konferencija. 1/4 finalo.

"Utah Jazz" - "Houston Rockets" 113:91 (serija 4-2).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją