Joje į sekso skandalą įsipainiojęs funkcionierius raginamas kuo greičiau atsistatydinti.

Žiniasklaidos teigimu, svarstant M. Mosley likimą, buvo aptariama ir jo įpėdinio kandidatūra. Tokiu yra laikomas buvęs „Ferrari“ kompanijos ir jai priklausančios „Formulės-1“ komandos vadovas Jeanas Todtas.

Visgi, kaip jau įprasta, ekipų vadovams rasti bendros kalbos nepavyko. Nors dauguma jų ir pritarė rezoliucijai, tačiau kai kurie atsisakė ją pasirašyti.

Tvirtinama, jog iniciatyvai pasipriešino „Red Bull“ komanda, kurios savininkas Dietrichas Mateschitzas yra laikomas artimu FIA prezidento vardu. Be to, raginimą atsistatydinti pasirašyti esą atsisakė ir „Williams“ vadovai, kuriems nepriimtina J. Todto kandidatūra.

M. Mosley, tuo tarpu, ir toliau bando uždrausti internete skelbti jo linksmybių su laisvo elgesio merginomis vaizdo įrašą. Patyręs nesėkmę Didžiosios Britanijos teisme, FIA prezidentas ieškojo laimės Prancūzijoje, tačiau ir šios šalies teisėjas nusprendė nesiimti veiksmų, išskyrus liepimą sunaikinti šioje šalyje likusį spausdinto „News of the World“ leidinio tiražą.

M. Mosley likimas paaiškės birželio 3 dieną vyksiančios neeilinės FIA Generalinės asamblėjos metu, kurioje turėtų būti balsuojama dėl pasitikėjimo organizacijos vadovu.

Funkcionierius jau pareiškė pats pasitrauksiąs 2009 metų pabaigoje, tačiau jis gali būti atstatydintas ir anksčiau.

Daugiau informacijos ieškokite:.">