Po penkerių metų, praleistų Graikijoje, D. Milošeskis trumpam sugrįžo į tėvynę, o 2006 metų pradžioje pasirašė sutartį su Vilniaus „Vėtra“, kuriai atstovauja jau trečiąjį sezoną.

25 metų saugas ne tik tapo „Vėtros“ lyderiu ir sirgalių numylėtiniu, bet ir sulaukė bendraklubių pripažinimo – jam buvo patikėtas kapitono raištis. D. Milošeskis yra patenkintas gyvenimo sąlygomis Lietuvoje, mėgaujasi futbolu ir netolimoje ateityje tikisi išbandyti jėgas pajėgesnėje lygoje.

„Niekada neturėjau problemų su lietuviais, o jie su manimi. Lietuviai yra ramūs ir svetingi žmonės. Manau, kad su tokia tauta yra lengva dirbti ir bendrauti“, – sako „Vėtros“ legionierius ketinantis išmokti kalbėti lietuviškai.

Pasak jo, labiausiai šalia trūksta šeimos, su kuria futbolininkas dėl įtempto sezono retai būna kartu. Todėl laisvalaikį jis dažnai praleidžia su savo tautiečiu Bobiu Božinovskiu, atstovaujančiu Marijampolės „Sūduvai“ ir „Lietuvos ryto“ krepšinio klube rungtyniaujančiu bosniu Kenanu Bairamovičiumi.

Vaizdo reportaže D. Milošeskis pasakoja apie savo karjerą, šeimą ir negaili komplimentų lietuviams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją