„Ne, tikrai ne. Jei įsigilintumėte į tai, ką aš darau, tai suprastumėte, jog tai – tik dėl malonumo“, - atsakė M. Schumacheris, pastaruoju metu ne vieną kartą išmėginęs „Ducati“ motociklą.

„MotoGP“ yra verslas, ir ateiti ten, būti vienam ir pasimetusiam... Nėra jokios prasmės, taip tik sumenkinčiau ten lenktyniaujančius vaikinus. Noriu važiuoti tiesiog savo malonumui“, - pažymėjo sportinę karjerą baigęs lenktynininkas.

Be to, M. Schumacheris atsakė ir į buvusio „Ferrari“ vadovo Jeano Todto išsakytą susirūpinimą dėl jo aistros motociklams.

„Visų pirma, džiaugiuosi, kad turiu tokių draugų kaip Jeanas, primenančių man apie mano pomėgių keliamus pavojus. Mano draugai man leidžia geriau suprasti tai, ką darau, ir aš esu tuo patenkintas“, - pareiškė vokietis.

„Akivaizdu, kad esu pakankamai suaugęs nuspręsti, kuo man užsiimti ir kuo ne. Tai - dalis mano aistros. Man tai patinka, todėl mėgaujuosi tuo, ką darau dabar“, - pridūrė jis.

Pastaruoju metu M. Schumacheris ne kartą dalyvavo „Ducati“ komandos „MotoGP“ motociklų bandymuose, o taip pat gana sėkmingai lenktyniavo kai kuriose mėgėjų ar pradedančiųjų profesionalų varžybose.

Daugiau informacijos ieškokite .">