Pyragėliams reikės:
4 prinokusių bananų,
1/2 stiklinės neriebaus pieno,
1/4 stiklinės grietinės,
2 kiaušinių,
4 šaukštų ištirpinto sviesto,
2/3 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės greito paruošimo avižinių dribsnių,
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,
1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
šilto klevų sirupo padažui.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Vidutinio dydžio dubenyje sutrinkite tris bananus šakute; supilkite pieną, grietinę, įmuškite kiaušinius ir du šaukštelius sviesto; atidėkite.
Sumaišykite miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Atsargiai įmaišykite bananų tyrę į miltų mišinį.
Pašildykite kitus du šaukštus sviesto didelėje keptuvėje; supilkite ketvirtadalį stiklinės tešlos porcijos į keptuvę atskirai viena nuo kitos.
Kepkite, kol paruduos, apie dvi minutes. Švelniai apverskite; kepkite, kol ir kita pusė paruduos. Perkelkite į orkaitę ant kepimo popieriaus, kad liktų šilti, kol kepsite kitus pyragėlius. Kai visus iškepkite, apliekite likusia bananų tyre iš likusio banano ir patiekite su klevų sirupu.
Skanaus!