Pyragėliams reikės:

4 prinokusių bananų,

1/2 stiklinės neriebaus pieno,

1/4 stiklinės grietinės,

2 kiaušinių,

4 šaukštų ištirpinto sviesto,

2/3 stiklinės miltų,

1/2 stiklinės greito paruošimo avižinių dribsnių,

1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,

1/2 arbatinio šaukštelio druskos,

šilto klevų sirupo padažui.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Vidutinio dydžio dubenyje sutrinkite tris bananus šakute; supilkite pieną, grietinę, įmuškite kiaušinius ir du šaukštelius sviesto; atidėkite.

Sumaišykite miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Atsargiai įmaišykite bananų tyrę į miltų mišinį.

Pašildykite kitus du šaukštus sviesto didelėje keptuvėje; supilkite ketvirtadalį stiklinės tešlos porcijos į keptuvę atskirai viena nuo kitos.

Kepkite, kol paruduos, apie dvi minutes. Švelniai apverskite; kepkite, kol ir kita pusė paruduos. Perkelkite į orkaitę ant kepimo popieriaus, kad liktų šilti, kol kepsite kitus pyragėlius. Kai visus iškepkite, apliekite likusia bananų tyre iš likusio banano ir patiekite su klevų sirupu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją