Nenuoramai virėjui talkins patyręs kulinarijos meistras – „Forto dvaro“ vyr. virėjas Deimantas Valiukonis, kuris tikrai pasistengs, kad tradicinė lietuvių sriuba, vėsinanti karštą vasarą, būtų aukščiausios kokybės.

Vaizdo reportaže įsitikinsite, kad ir jūs galite tai padaryti. Reikės šiek tiek žinių, pokštų bei improvizacijos ir šeima arba draugai galės ne tik pagirti, bet ir įsitikinti jūsų kulinariniais sugebėjimais. Skanių šaltibarščių!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją