Patiekalui reikės:

400 g kiaulienos,
2 šaukštų aliejaus (geriau sezamo) ,
4-5 šaukštų „Teriyaki“ padažo.

Papuošimui:

žalių salotų, sezamo, šviežio agurko.

Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į dubenį ir apšlakstyti 3-4 šaukštais „Teriyaki“ padažo. Sumaišyti ir palikti valandai, 1-2 kartus permaišant.

Įkaitinti keptuvę, įpilti sezamo aliejaus, nupilti marinatą jį atskirą dubenį, sudėti mėsą į keptuvę. Kepti nuolat maišant 2-3 minutes.

Aplieti marinatu (dar 1-2 šaukštus) ir palikti ant ugnies dar 3-5 minutėms, kol didžioji marinato dalis nugaruos. Pabarstyti sezamu. Patiekti su ryžiais, žaliomis salotomis ir šviežiu (galima marinuotu) agurku.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją