Patiekalui reikės:
400 g kiaulienos,
2 šaukštų aliejaus (geriau sezamo) ,
4-5 šaukštų „Teriyaki“ padažo.
Papuošimui:
žalių salotų, sezamo, šviežio agurko.
Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į dubenį ir apšlakstyti 3-4 šaukštais „Teriyaki“ padažo. Sumaišyti ir palikti valandai, 1-2 kartus permaišant.
Įkaitinti keptuvę, įpilti sezamo aliejaus, nupilti marinatą jį atskirą dubenį, sudėti mėsą į keptuvę. Kepti nuolat maišant 2-3 minutes.
Aplieti marinatu (dar 1-2 šaukštus) ir palikti ant ugnies dar 3-5 minutėms, kol didžioji marinato dalis nugaruos. Pabarstyti sezamu. Patiekti su ryžiais, žaliomis salotomis ir šviežiu (galima marinuotu) agurku.
Skanaus!