„Parodą skiriu būtent tiems tikriesiems krepšinio sirgaliams, kurie būna su komandomis ir sunkiais momentais. Jei jau esame tikri krepšinio mylėtojai ir skelbiamės krepšinio tauta, tai supraskime, kad jei apsirengi komandos marškinėlius, netampi krepšinio sirgaliumi. Pseudo fanams noriu priminti paprastą dalyką – pralaimėjimai yra dalis to džiaugsmo, kurį jaučiame po pergalių. Nebūtų pralaimėjimų, nesuprastumėme kas yra pergalės. Mielai kviečiu prisijungti tikrus krepšinio fanus prie einančių parodų Kaune ir Vilniuje“, – sakė parodos autorius.

1,5 metro dydžio fotografijų virtinės judėjo Vilniuje nuo Seimo iki Katedros aikštės. Kaune paroda prasidės 15 val. Laisvės alėjoje nuo centrinio pašto M.K.Čiurlionio galerijos link.

Eisenų metu fotografijas bus patikėta globoti ateities krepšinio žvaigždėms – jauniesiems krepšininkams, taip pat komandų fanams ir krepšinį mylintiems fotografo draugams. Kaune prie akcijos mielai prisijungė krepšinio mokyklos „Tornadas“ auklėtiniai.

„Parodų maršrutų gale padarysime krepšinio mylėtojų fotosesijas su parodos eksponatais, fotosesijų nuotraukas gaus visi „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ komandų krepšininkai“, – dėstė savo gražią idėją fotografas.