Rungtynes gausybės kritikos sulaukiančio stratego Ronaldo Koemano auklėtiniai pradėjo lyg iš natų - sužaidus vos keletą minučių Davidas Silva perdavė kamuolį į baudos aikštelę iš kairiojo krašto ir Juanas Mata smūgiu galva išvedė savo komandą į priekį.

Negana to, netrukus po kampinio "Getafe" futbolininkų pasimetimu pasinaudojo Alexis, nuginklavęs varžovų vartininką Oscarą Alfredo Ustari ir padvigubinęs skirtumą.

Įgiję persvarą Valensijos futbolininkai daugiau dėmesio ėmė skirti gynybai ir tai leido Getafės komandai perimti iniciatyvą bei surengti keletą labai pavojingų atakų, kurių bene paskutinioji pirmajame kėlinyje baigėsi įvarčiu - Emiliano Moretti baudos aikštelėje pargriovė Cosminą Contrą, o arbitro skirtą 11 metrų baudinį ramiai realizavo Estebanas Granero.

Antroje mačo dalyje pasižymėti galėjo ir vieni, ir kiti, o bene geriausią šansą praleido tas pats E. Granero, po kurio smūgio kamuolys atsimušė į skersinį. Vis labiau artėjant prie rungtynių pabaigos iniciatyvą perėmė "Getafe", bet trečiasis "Valencia" įvartis palaidojo jų viltis pakovoti dėl pergalės.

"Getafe" vartininkas nesugebėjo sugauti Rubeno Barajos baudos smūgiu į vartus siųsto kamuolio ir pirmasis prie jo prišokęs Fernando Morientesas šūviu galva garantavo savo komandai prestižinį trofėjų.

"Valencia" 3 - 1 "Getafe"

4' [1 - 0] Juan Mata

11' [2 - 0] Alexis

45' [2 - 1] Estaban Granero (11 m b.)

84' [3 - 1] Fernando Morientes

90' Fabio Celestini ("Getafe") pašalintas iš aikštės.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją