Rytų konferencijoje naudingiausiu žaidėju pripažintas "Boston Celtics" klubo puolėjas Kevinas Garnettas, o Vakaruose geriausiuoju išrinktas "Denver Nuggets" komandos gynėjas Allenas Iversonas.

K. Garnettas per 4 praėjusią savaitę sužaistas rungtynes pelnydavo po 19,8 taško (60 proc. dvitaškių), atkovodavo po 7,8 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Vedama K. Garnetto "Celtics" ekipa iškovojo 3 pergales ir patyrė vieną nesėkmę. Šiuo metu Bostono komanda su 64 pergalėmis ir 16 pralaimėjimų ne tik užsitikrino 1-ąją vietą Rytų konferencijoje, bet ir visoje NBA lygoje.

A. Iversonas per 4 praėjusią savaitę sužaistas rungtynes pelnydavo po 28,8 taško (53,3 proc. metimų iš žaidimo), atkovodavo po 4,8 kamuolio, atlikdavo po 6,8 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 2,8 kamuolio.

A. Iversono "Nuggets" ekipa iškovojo 3 pergales ir sykį turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Denverio klubas su 49 pergalėmis ir 32 pralaimėjimais užima 8-ąją vietą Vakarų konferencijoje.

Į naudingiausio savaitės krepšininko titulą Rytų ir Vakarų konferencijose taip pat pretendavo Joe Johnsonas ("Atlanta Hawks"), Jasonas Richardsonas ("Charlotte Bobcats"), Jasonas Maxiellas ("Detroit Pistons"), Kobe Bryantas ("Los Angeles Lakers"), Amare Stoudemire'as ("Phoenix Suns"), Chrisas Boshas ("Toronto Raptors") ir Mehmetas Okuras ("Utah Jazz").

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją