C. Anthony buvo sustabdytas apie 4 valandą ryto, nes krepšininko vairuojamas automobilis nesugebėjo laikytis savo eismo juostoje, taip pat netinkamai veikė automobilio žibintai.

"C. Anthony buvo sulaikytas dėl įtarimų vairavęs automobilį neblaivus. Jam buvo atliktas kraujo tyrimas ir rezultatai paaiškės tik po dviejų savaičių", - teigė krepšininko advokatas Danas Rechtas.

C. Anthony susimokėjo viešai neskelbiamo dydžio užstatą ir buvo iš karto paleistas. Pirmasis teismo posėdis numatytas gegužės 14 dieną.

23 metų 203 cm ūgio Lino Kleizos komandos draugas šį sezoną per 76 sužaistas rungtynes vidutiniškai pelno po 25,8 taško, atkovoja po 7,4 kamuolio, atlieka po 3,4 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,3 kamuolio ir klysta po 3,3 karto.

"Nuggets" NBA Vakarų konferencijoje žengia aštuntoje vietoje ir šiuo metu įtemptai kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją