Puolėjai:
Andrejus Kirilenko (Jutos „Jazz“), Dmitrijus Flisas („Joventut“), Andrėjus Voroncevičius ir Viktoras Chriapa (CSKA), Kelly McCarty ir Nikita Šabalkinas („Chimki“), Fiodoras Dimitrijevas („Triumph“), Jurijus Vasiljevas, Sergejus Monia ir Trevisas Hansenas („Dinamo“).

Vidurio puolėjai: Aleksandras Kaunas (NCAA, Kanzaso univ.), Aleksejus Savrasenka (CSKA), Nikita Morgunovas („Chimki“), Dmitrijus Sokolovas („Unics“).

Gynėjai: Zacharas Pašutinas, Johnas Robertas Holdenas ir Aleksejus Švedas (CSKA), Antonas Ponkrašovas ir Vitalijus Fridzonas („Chimki“), Viktoras Keiru ir Nikolajus Padiusas („Unics“), Igoris Vialcevas („Chimki“), Piotras Samojlenka, Dmitrijus Chvostovas ir Sergejus Bykovas („Dinamo“).

Anksčiau D. Blattas buvo prabilęs, kad į Rusijos rinktinę kvies tik vieną natūralizuotą rusą R. Holdeną, o dabar kandidatų sąraše atsirado dar du K. McCarty ir T. Hansenas.

„Johnas yra labai svarbi mūsų rinktinės dalis. Praėjusiame Europos čempionate jis atliko labai svarbų vaidmenį. Tačiau kaip vyriausiasis šios rinktinės treneris, galvoju ne tik apie dabartį, bet ir apie perspektyvas. Esu įsitikinęs, kad K. Mccarty ir T. Hanseno rinktinėje prireiks artimiausioje ateityje“, - kalbėjo D. Blattas.