1. Moteris nebėra skaisti, jei neturi mergystės plėvės

Plonas audinys, dengiantis bent dalį makšties ir žinomas kaip mergystės plėvė, yra labai svarbus daiktas. Daugelyje šalių vis dar tikima, kad neperplėšta mergystės plėvė yra įrodymas, kad moteris yra skaisti. Šiose kultūrose ištekinti galima tik skaisčias merginas.

Deja, jie nežino, kad mergaitės ir moterys gali suplėšyti savo mergystės plėvę tiesiog sportuodamos ar naudodamos tamponus. Be to, daugelis mergystės plėvių pirmų lytinių santykių metu ne plyšta, o tik išsitempia. Tad mergystės plėvė, o ypač jos nebuvimas, negali ir neturėtų būti laikoma moters seksualinio patyrimo požymiu.

2.Vyrus vaizdiniai jaudina labiau nei moteris

Net kai kurie seksologai kartais neteisingai tai supranta. Mes esam išmokyti, kad vyrus vaizdiniai jaudina labiau nei moteris, tačiau tyrimas, aprašytas žurnale „Brain Research“ nurodo priešingą dalyką.

Mokslininkai iš Vašingtono universiteto pamatavo 264 moterų, žvelgiančių į įvairius spalvotus erotinius ir neerotinius atvaizdus, smegenų aktyvumą. Akivaizdu, kad smegenų aktyvumas labai pakito žvelgiant į erotinius vaizdus. Mokslininkus nustebino tai, kad moterys į erotinius vaizdus reagavo taip pat stipriai kaip ir vyrai.

3. Tik moterims būdingi daugybiniai orgazmai

Moterys nėra vienintelės, galinčios kelis kartus pasiekti orgazmą. Vyrai taip pat vienų lytinių santykių metu gali patirti kelis neejakuliacinius orgazmus. Tai atsitinka kai: a) vyras yra sustiprinęs savo pilvo apačios raumenis, kad galėtų geriau kontroliuoti ir atidėti ejakuliaciją ir b) jei vyras išmokęs atsitraukti nuo to seksualinės reakcijos taško, kuris vadinasi „ejakuliacijos neišvengiamumas“.

4. Būti neapipjaustytu yra nehigieniška

Ištisus dešimtmečius tėvai JAV apipjaustydavo savo ką tik gimusius sūnus dėl „švarumo“. Tik dabar pradėta abejoti mintimi, kad turėti nepašalintą apyvarpę yra nehigieniška. Mokslinis tyrimas parodė, kad jei apyvarpė atsmaukiama maudantis, neapipjaustyti ir apipjaustyti vyrai vienodai rizikuoja susidurti su tokiomis problemomis kaip uždegimas, fimozė (kai dėl susiaurėjusios apyvarpės angos, apyvarpė neatsismaukia nuo varpos galvutės) ar sąaugos.

5. Moteris turi būti įsimylėjusi, kad pasiektų orgazmą

Atleiskite, bet orgazmas ir meilė turi mažai bendro. Mokslininkų iš Njū Meksiko atliktas tyrimas parodė, kad moters romantiniai jausmai nepadažnina jos orgazmų. Tačiau buvo nustatyta, kad moters orgazmas iš dalies priklauso nuo jos pasąmoninio mylimojo genetinių privalumų vertinimo. Vyrų, turinčių simetrišką kūną ir veido bruožus, meilužės dažniau patiria orgazmą, tuo padidindama pastojimo galimybę.

6. Vyrų speneliai nejautrūs

Daugelis vyrų turi jautrius spenelius, kai kurie – net labai jautrius. Nors visuomenė linkusi šią erogeninę zoną laikyti būdinga tik moterims, kai kurių vyrų speneliai yra žymiai jautresni nei moterų. Be to, ne visų moterų speneliai yra jautrūs.

7. Moteris turi patirti orgazmą, kad pastotų

Daugelis moterų gali patvirtinti, kad tikrai nebūtina patirti orgazmą, kad pastotum. Britų biologai Robinas Bakeris ir Markas Ballis nustatė, kad moteris, patyrusi orgazmą minutę iki jos partnerio ejakuliacijos ar iki 45 minučių po to, išlaiko kur kas daugiau spermos, nei nepatyrusi orgazmo moteris. Tyrimas taip pat patvirtino „susiurbimo hipotezę“.

Šis „gimdos siurbimas“ – tai gimdos susitraukinėjimas orgazmo metu, kuomet iš makšties į gimdą įtraukiama sperma, ir jai tampa lengviau pasiekti ir apvaisinti kiaušinėlį.

8. Su vyro pasididžiavimu reikia elgtis švelniai

Beveik bet kuris vyras gali pasakyti, kad su jo pasididžiavimu reikia elgtis atsargiai, bet vyriškai. Išsiaiškinti tas ribas, kur prasideda ir baigiasi malonumas, yra meilužių darbas. Reikia kalbėtis apie tai, kokius jausmus sukelia paspaudimas, prisilietimai, patraukimas, nes kiekvienas vyras yra unikalus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją