Anot tinklaraštį pristatančių „Italų dizaino namų“ vadovo Fulvio Cancelli, iki šiol naujienos iš pasaulinės baldų dizaino madas diktuojančios parodos Lietuvą pasiekdavo tik renginiui pasibaigus.

„Susidomėjimas šiuo vienu svarbiausių baldų rinkoje reginiu kasmet auga, tad neabejoju, jog tiems, kurie neturės galimybės patys nuvykti į parodą, tinklaraštis taps nepakeičiamu pagalbininku sekant šviežiausius baldų pasaulio įvykius“, - sako F.Cancelli.

Milano baldų parodos metu tinklaraštis www.blogas.lt/milanobaldai08 bus papildomas kiekvieną dieną. Jame taip pat bus galima rasti ne tik aprašymus ir nuotraukas iš šių metų Milano ekspozicijų, bet ir statistinę informaciją apie parodą, jos ir dizaino istoriją.

Šiemet parodos plotas viršys 220 tūkst. kv. m., palyginimui, didžiausios lietuviškos tokio pobūdžio parodos „Baldai“ plotas šiemet siekė 11 tūkst. kv. m. Pernai Milano baldų parodoje dalyvavo 2000 kompanijų, apsilankė 270 tūkst. žmonių iš 45 šalių.

2008 m. i Saloni parodą sudaro šešios zonos: Tarptautinė baldų paroda, virtuvių paroda Eurocucina, kas antrus metus vykstanti darbo erdvių paroda Salone Ufficio, Tarptautinė vonios baldų paroda, Tarptautinė interjero aksesuarų paroda ir Salone Satellite - jaunų talentingų dizainerių kūrinių paroda.

Salonai „Italų dizaino namai“, „Italų dizaino namai City“ ir „Casa Novitá“ priklauso Italijos baldų ir virtuvės profesionalios įrangos gamintojus atstovaujančiai UAB „Spekas“ ir ko. Bendrovė atstovauja daugiau nei 40 Italijos baldų gamintojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją