Panaudojus losjoną jai prasidėjo ūmi alerginė reakcija, o jos veidas tebėra patinęs net praėjus 10 dienų.

„Skausmas buvo labai stiprus, - sakė ji. – Tai buvo baisu. Praėjus keletui valandų po dažų panaudojimo mano akis paraudonavo ir pradėjo niežėti, o tada prasidėjo tinimas. Kitą rytą beveik negalėjau atsimerkti. Man taip skaudėjo. Maniau, kad apaksiu ir mirsiu. Mano veidas buvo tokios keistos formos, kad atrodžiau kaip ateivis.“

Lois nusipirko plaukų dažus iš netoliese jos namų Mottinghame, pietų Londone, esančios parduotuvės, kad galėtų pasigražinti prieš savo 14-tą gimtadienį, kuris bus ateinantį mėnesį. Ji laikėsi nurodymų ant pakuotės, o dažus užtept jai padėjo mama, tačiau veidas vis tiek ištino.

Gydytojai paskyrė jai steroidų ir antihistaminų, tačiau Lois teigia, kad jai reikėjo grįžti į ligoninę gydytis dar tris kartus.

Jos mama Lorna sakė: „Gydytojas sakė, kad jai labai pasisekė, kad pavyko išvengti negrįžtamos žalos akims“. L‘Oreal atstovas spaudai pareiškė, kad „L‘Oreal užtikrina, kad jų produkcija yra saugi, ir klientai gali drąsiai ją naudoti.

„Mes susirūpinome išgirdę L. Queen istoriją ir pasiūlėme šeimai medicininę pagalbą. Alergija plaukų dažams yra itin retas atvejis, tačiau pasitaiko kai kuriems žmonėms. Štai kodėl yra gyvybiškai svarbu, kad plaukų dažus naudojantys žmonės būtų informuoti apie pavojų ir žinotų, kaip svarbu atlikti odos alergijos testą 48 val. prieš naudojant plaukų dažus. Tai nurodyta instrukcijoje,“ – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją