Egzistuoja didesnė tikimybė, kad sėkmingai ištekės tamsiaplaukės gražuolės, tokios kaip Carla Bruni, sumainiusi žiedus su Prancūzijos prezidentu Nicolasu Sarkozy, negu blondinės.

Mokslininkai ištyrė šimto pasaulio turtingiausių vyrų žmonas bei drauges, ir išsiaiškino, kokia dominuojanti jų plaukų spalva. Paaiškėjo, jog dauguma jų yra brunetės – 62 proc. milijardierių teikia pirmenybę tamsiaplaukėms.

Tik 22 proc. turtingiausių pasaulio vyrų partnerėmis pasirinko blondines. Trečiojoje vietoje atsidūrė juodaplaukės moterys – 16 proc., tačiau nė vienas iš įtakingiausių pasaulio milijardierių nesirinko raudonplaukės partnerės.

Šį tyrimą užsakė interneto kompanija „Lycos“, kuriai priklauso pažinčių svetainė.

Generalinis „Lycos UK“ direktorius Samas Kayumas šmaikštavo: „Kyla klausimas, ar Carla Bruni dabar būtų pirmoji Prancūzijos ledi, jei ji būtų blondinė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją