Stilistas Kęstas Rimdžius
: Dievinu stilingus ir nebijančius eksperimentuoti žmones. Tikrai būsi išskirtinė ir trauksi aplinkinių žvilgsnius. Keliu abi rankas
UŽ!
Lietuvai reikia daugiau tokių žmonių.

Neseniai įsigijau šviesius pilkos spalvos džinsus. Pateikite, prašau, keletą pavyzdžių, kokie viršutinės dalies rūbai prie jų tiktų labiausiai. Ar viršuje turėtų irgi būti kas nors pilka?

K.R.: Natūralu, kad prie pilkos apačios puikiai tinka ir pilkas viršus, tačiau pavasaris už lango, tad nereikia nuobodžių spalvų. Prie pilkų džinsų puikiai atrodys ir žalia ar mėlyna palaidinė, švarkelis, gali rinktis dabar itin madingus languotus audinius. Siūlyčiau atkreipti dėmesį ir į pilkos, baltos bei raudonos derinį.

Labai prašau, pasakykite, ar smailianosius batelius jau mesti lauk?

K.R.: Nebūtina, juk jie - nesenstanti klasika, nebent jūsų batai balti , siūti iš dirbtinės odos, metaliniu vinies kulnu ir nusagstyti kniedėmis... Tokiu atveju kuo skubiau juos išsiųskite į šiukšlių dėžę. Jei bateliai tiesiog klasikiniai (smailėjančiomis noselėmis), jie bus madingi visada, todėl jei planuojate tokius įsigyti, patariu negailėti pinigų – kokybiški batai tarnaus ne vieną sezoną.

Kokius drabužius būtų galima vilktis po mėlynu švarku, turinčiu didelę iškirptę krūtinės srityje, o apačioje susegamu sagomis. Niekaip nesurandu, kas tiktų, o nuoga krūtine gi nevaikščiosi...

K.R.: Puikiai atrodytų tiek baltos spalvos klasikiniai marškinukai, tiek ir ryškių spalvų. Beje, dabar itin madingi ryškių spalvų marškinėliai. Viskas priklauso nuo to, kokį stilių norėtumėte sukurti. Jei norite atrodyti itin ryškiai, negailėkite raudonų detalių.

Ar pavasarį-vasarą bus madingos leopardo rašto detalės? Žinau, kad akcentas tokio rašto, regis, turi būti tik vienas.

K.R.: Tokios detalės madingos, tik nereikia persistengti.

Gal galėtumėte patarti, kokias palaidines ar marškinėlius derinti prie platėjančių džinsų? Ir kokie tiktų bateliai?

K.R.: Platėjantys džinsai man asocijuojasi su marinistiniu stiliumi, tad vienas iš variantų būtų: dryžuotas (balta-mėlyna) švarkelis arba palaidinė, žemakulniai laiveliai, virvelinis diržas ir didžiulė baltos drobės rankinė.

Kitas variantas – hipiškas įvaizdis. Prie platėjančių džinsų derinkite gėlėtą tuniką ar marškinius, segėkite pintą platų odos diržą, aukitės plonytės odos ilgaaulius arba aukštakulnius masyviomis pakulnėmis. Plaukai šiuo atveju galėtų būti surišti į arklio uodegą, pavyzdžiui, šone.

Klausimus stilistui K. Rimdžiui siųskite mums el. paštu stilius@delfi.lt

Aktualiausius klausimus jam perduosime, o atsakymų ieškokite DELFI moterims skyrelyje "Stilius ir mada".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją