2 supjaustytos vištienos krūtinėlės,
1 „Aizbergo“ salotų galvutė,
2-3 svogūnų laiškai,
3 šaukštai pakepintų supjaustytų migdolų,
1/4 stiklinės stambiai supjaustytos kalendros,
1 valgomasis šaukštas pakepintų sezamo sėklų,
1/4 pakelio ryžių lakštinių (maifun).
Padažui:
1/8 stiklinės sezamo aliejaus,
1/8 stiklinės alyvuogių aliejaus,
2 valgomieji šaukštai cukraus,
3 valgomieji šaukštai ryžių acto,
1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
1/8 arbatinio šaukštelio pipirų.
Vištieną supjaustykite mažomis juostelėmis ir iškepkite aliejuje.
Supjaustykite svogūno laiškus (žaliąją ir baltąją dalį, įstrižai); pakepinkite migdolus; supjaustykite kalendrą, pakepinkite sezamo sėklas, kol taps auksinės rudos spalvos ir pradės sproginėti (galite kepinti kartu su riešutais).
Jei norite autentiško skonio, ryžių lakštinius iškepkite. Įkaitinkite aliejų; įmeskite keletą lakštinių temperatūrai išbandyti – jie nedelsiant išsipūs.
Visus paruoštus ingredientus sumaišykite. Prieš pat patiekdami sumaišykite su padažu, tuomet atsargiai įmaišykite ryžių lakštinius. Jei užpilsite ant lakštinių padažo, jie iškart subliukš.
Skanaus!