2 supjaustytos vištienos krūtinėlės,
1 „Aizbergo“ salotų galvutė,
2-3 svogūnų laiškai,
3 šaukštai pakepintų supjaustytų migdolų,
1/4 stiklinės stambiai supjaustytos kalendros,
1 valgomasis šaukštas pakepintų sezamo sėklų,
1/4 pakelio ryžių lakštinių (maifun).

Padažui:

1/8 stiklinės sezamo aliejaus,
1/8 stiklinės alyvuogių aliejaus,
2 valgomieji šaukštai cukraus,
3 valgomieji šaukštai ryžių acto,
1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
1/8 arbatinio šaukštelio pipirų.

Vištieną supjaustykite mažomis juostelėmis ir iškepkite aliejuje.

Supjaustykite svogūno laiškus (žaliąją ir baltąją dalį, įstrižai); pakepinkite migdolus; supjaustykite kalendrą, pakepinkite sezamo sėklas, kol taps auksinės rudos spalvos ir pradės sproginėti (galite kepinti kartu su riešutais).

Jei norite autentiško skonio, ryžių lakštinius iškepkite. Įkaitinkite aliejų; įmeskite keletą lakštinių temperatūrai išbandyti – jie nedelsiant išsipūs.

Visus paruoštus ingredientus sumaišykite. Prieš pat patiekdami sumaišykite su padažu, tuomet atsargiai įmaišykite ryžių lakštinius. Jei užpilsite ant lakštinių padažo, jie iškart subliukš.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją