Tai “Amerika”, “Gyvena ten” ir “Hei hei”. Pasak "Merlin" gitaristo Rodiono, "Gyvena ten..." mažai kuo skiriasi nuo ankstesnių grupės darbų.

"Įrašinėdami šį albumą, mes ir neturėjome tikslo, kad "Gyvena ten..." kuo nors išsiskirtų iš kitų. Paprasčiausiai, mes kuriam, įrašom ir leidžiam dainas tokias, kokios mums patinka. O dainuoti mums, žinoma, kaip ir daugeliui muzikantų, yra įdomiausia apie meilę, žmonių tarpusavio santykius", - nuoširdžiai pasakojo Rodionas.

Dėl to ir naujajame "Merlin" albume, pasak grupės muzikantų, daugiau romantiškų dainų: "Mūsų muziką būtų galima apibūdinti kaip būdingą "Merlin’ams" gitarinį - romantišką roką, kuris daugiau yra skirtas mėgstančiam "sunkesnę" muziką akademiniam jaunimui. Mes visuomet grojom ir grosim roką."

"Merlin" pradėjo gyvuoti 1993 metais, kai keturi vaikinai Felixas, Rodionas, Seržas ir Linas pradėjo groti gitarinį roką. Pirmasis grupės darbas ”Young Lions” buvo išleistas po vienerių metų 1994-aisiais. Apie jauną kompaniją iš karto pradėta kalbėti, kaip apie originalią, perspektyvią, bet lietuviškų standartų niekaip neatitinkančią grupę.

Originaliai "Merlin'ai" žada pasirodyti ir antradienį DELFI. lt svetainėje vyksiančiame chat'e: "Jei klausimai bus įdomūs, tai mes irgi galime įdomiai atsakyti, pašnekėti, bet jei ne - tai patys pamatysit..."

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją