Patiko? Per anksti nedžiūgaukite – nepamirškite įžanginių glamonių. Seksologai tvirtina, jog 1-os ar 2-ių min. įžangai prieš meilės aktą per mažai.

Seksologas Ericas Corty’is teigė norėjęs nuraminti manančius, kad „gero turi būti daug, o partnerę patenkina tik niekad nepailstantieji.“

Klausimai buvo skirti abiejų lyčių asmenims, sakė E.Corty’s. Tačiau ankstesnis tyrimas, gydytojo teigimu, parodė, kad vyrai ir moterys norėtų ilgesnės meilės akto įžangos.

Žurnalo „Sexual Medicine“ redaktorius Irwinas Goldsteinas priminė 2005 m. atliktą bandymą, kuriame dalyvavo 1 500 porų. Bandymas parodė, kad įžanga prieš lytinį aktą vidutiniškai trunka 7,5 min. (moterys fiksuodavo laiką).

Daugiau laiko įžanginėms glamonėms tiek vyresniems, tiek jaunesniems vyrams skirti sunku, teigė Anapolio (Merilandas, JAV) psichologė ir direktorė Marianne Brandon.

„Mūsų kultūroje egzistuoja daugybė mitų apie seksualinius kitų atradimus ir džiaugsmus, – sakė M.Brandon. – Daugumos žmonių seksualinis gyvenimas nėra toks įdomus, kaip kitiems atrodo.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją