Išsiugdykite juos ir niekuomet nebeišgirsite jos skundžiantis, rašo askmen.com.

Sakykite komplimentus

Moteris labiau už viską nori būti vertinama. Ar ji savimi pasitikinti dievaitė, ar drovi meilutė, ji nori žinoti, kad jos gerosios savybės ir sugebėjimai vertinami. Jei galite padėti pasijusti jai ypatingai, žinokite – santykiai klostysis puikiai.

Vienintelis niuansas: komplimentai turi skambėti nuoširdžiai. Jei sakote, kad su šiuo drabužiu ji atrodo puikiai, nors ji ką tik pasiskundė priaugusi keletą kilogramų, atrodys, kad komplimentą pasakyti ji jus privertė. Vietoje to netikėtai pasakytas „Tu nuostabi“ ar „Man patinka tavo ruoštas maistas“ tikrai nustebins ją ir sužavės.

Skambinkite

Gal tiesiog pasisveikinti. Gal pasakyti, kad planai pasikeitė. Gal įspėti, kad vėluosite. Esmė ta, kad jūs vis dėlto pasistengėte sulenkti alkūnę ir pridėti telefoną prie ausies. Skambinimas labai svarbus santykiams ir tai – vienas dalykų, kurie patinka moterims.

Nekalbame apie valandų valandas trunkančius širdingus pokalbius; tiesiog trumpas pasiteiravimas, kaip ji laikosi, yra būtinas įtikti damai. Moterys – komunikabilios būtybės; jos taip pat mėgsta žinoti viską. Taigi jei paskambinsite jai ir informuosite, ką darote, ji nustos spėlioti – o patikėkite, ji tikrai spėlioja, ką darote.

Teikite pirmenybę

Jei kada turite pasirinkimą praleisti ramų vakarą su savo dama ir mėgautis jos... hm... naminiu maistu arba sulošti partiją pokerio su draugais, pasirinkite teisingai. Suprasite tai ar ne, bet moteris įvertins jūsų pasirinkimą.

Ji žino, kad jūs norite praleisti laiką su draugais, štai kodėl jai taip patinka, kad vietoje to pasirenkate ją. Kai atidedate kitus planus vien tam, kad pamatytumėte mielą jos veidelį, ji pasijunta ypatinga ir svarbi.

Svarbiausia – tikrai skirti jai pirmenybę, daryti tai savo noru. Nors tikrai norisi praleisti vakarą su vaikinais, esmė – tai, kad skirtumėte jai visą dėmesį, kai esate kartu. Tiesiog mėgaukitės.

Skirkite jai dėmesio

Žinote seną posakį, kad moterims patinka geri klausytojai? Šis posakis visai teisingas. Nors jautrūs, atsidavę, rūpestingi vyrai gali būti siaubingai nuobodūs, išties puiku, jei galite išklausyti, ką ji sako, ir jums tai tikrai svarbu. Puikūs klausymo įgūdžiai – itin svarbu norint išties pažinti vienas kitą. Klausykitės, uždavinėkite klausimų ir atsiminkite, ką ji sako. Tiek daug sužinosite apie ją, kad norėsis sužinoti vis daugiau ir daugiau.

Skirti dėmesio, tai nereiškia vien tik klausytis. Svarbu pastebėti ir jos šukuoseną, nuotaiką. Dėmesys reiškia tai, kad jums svarbu, kas vyksta su ja. Nė negali būti didesnio komplimento.

Nustebinkite ją

Moteris, kuri jau ilgėliau su jumis susitikinėja, veikiausiai mano, kad jus perkando, nes dauguma vyrų linkę kartoti tuos pačius veiksmus. Kai ją nustebinsite netikėta dovana ar nerealiu pasimatymu, ji pasijus labai ypatinga.

Nustebinti ką nors gali atrodyti sudėtinga, bet iš tikro tai visai paprasta. Dauguma moterų iš jūsų nesitiki nė tiek ir atleis vidutiniškumą. Taigi padarykite ką nors neįprasto – jai ir tik jai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją