Siūlome išbandyti šiuos suktus testukus-žaidimus. Tik ne visus iš karto — kitaip mylimasis tuoj suuos, kad čia kažkas ne taip. Išsirink tau šiuo metu aktualiausią testą ir, kai susitikę jaukiai plepėsite, lyg tarp kitko užduok jo klausimus. Įsidėmėk vaikino atsakymus ir iššifruok pasinaudojusi mūsų sufleriu.

Vyras už borto: sužinok, kaip jis elgsis krizės atveju

Paprašyk vaikino įsivaizduoti, kad jis sėdi vienas valtyje pasiėmęs tik senus meilės laiškus, keletą išgyventi būtinų reikmenų ir MP3 grotuvą. Valtis ima skęsti. Ko jis atsikrato pirmiausia? Stebėk, kas liks jo valtyje.

Šifruok atsakymą

Atkreipk dėmesį į tai, su kuo jam skirtis sunkiausia.

• Jei tai — meilės laiškai, jis romantiškas? Taip. Praktiškas? Vargu. Jei santykiams grėstų sunkumų, visiškai tikėtina, kad jis elgtųsi kaip strutis — kištų galvą į smėlį, vildamasis, jog problemos pačios išgaruos.

• Jei tai — išlikimo reikmenys, galbūt vaikinas ir nėra mielas pliušinis meškiukas, užtat galėsi juo pasikliauti visais, net kebliausiais atvejais.

• MP3 grotuvas reiškia, kad šiam atsipalaidavusiam bičui patinka gerai leisti laiką, tačiau pati pagalvok — kas klausosi muzikos skęsdamas? Tokia pasirinktis rodo, jog kilus sunkumų jis gali ieškoti dingsties išsisukti nuo atsakomybės.

Beje, atkreipk dėmesį, kaip jis elgiasi atlikdamas šį testą. Ar labai abejoja dėl atsakymų, o gal net prašo viską pradėti iš naujo? Toks blaškymasis gali reikšti, jog pakliuvusi į kritinę situaciją vargu ar sulauksi iš jo paramos.

Gyvūnų planeta: sužinok, ką jis mano apie įsipareigojimus

Šiame teste gyvūnai — lyg metafora požiūriui į santykius atskleisti. Juo greičiau vaikinas baigs šiuos tris sakinius, tuo atviresnę jo nuomonę apie tai sužinosi.

• Tupi dvi papūgos. Jos vardu...

• Lauke stovi du arkliai. Jie vardu...

• Džiunglėse gyvena du tigrai. Jie vardu...

Šifruok atsakymą

Iš to, kokiais vardais vaikinas pavadino gyvūnus, galima spręsti, ar jo pasaulyje dominuoja poros, ar vaikinai ir merginos čia gyvena atskirus gyvenimus.

• Jei daugiau nei vienai gyvūnų porai jis davė ir vyrišką, ir moterišką vardus, vadinasi, jam atrodo natūralu, jog vyrai ir moterys galiausiai susieina.

• Jei jo atsakymuose dominuoja tik vyriški vardai, ko gero, jam kur kas smagiau leisti laiką su draugais, nei būti supančiotam santykių su viena mergina. Tai ypač tikėtina, jei vaikinas vyriškais vardais pakrikštijo tigrų porelę, mat jie — dominuojantys gyvūnai.

• Visus gyvūnus jis pavadino moteriškais vardais? Vargšelis... Greičiausiai jaučiasi atstumtas moterų. Arba tiesiog jų prisibijo ir nėra tikras, ar nori ir gali patenkinti jų permainingus norus.

Sužinok, ar vaikinas pakankamai pasitiki savimi

Paprašyk, kad jis įsivaizduotų patekęs į vieną šių situacijų, o paskui tegul paaiškina, kaip pakliuvo į kiekvieną iš jų.

• Jis sėdi restorane, apsipylęs sriuba.

• Jis bėga gatve, ant pečių laikydamas kopėčias.

• Jis eina keliu, nešinas gėlėmis.

Šifruok atsakymą

Stebėk, ar jo aiškinimai panašūs.

• Savimi pasitikintys vyrai yra iniciatyvūs (čiumpa kopėčias, nes reikia ką nors gelbėti iš degančio pastato). Vyrai, kurių pasitikėjimas savimi ne itin didelis, yra tiesiog staigios reakcijos (jis ilgai nesidairęs griebė tas kopėčias ir išbėgo iš degančio biuro).

• Šis testas taip pat parodys, ar vaikinas pesimistas, ar optimistas. Kam skirtos gėlės? Romantiškam pasimatymui ar artimojo kapui pagerbti? Jis permirkęs sriuba, nes tu jį apipylei, o gal jis yra virėjas, kuriantis naują receptą?

Beje, o tu kurioje nors šių situacijų figūruoji? Jei taip, tikėtina, kad vaikinas tave laiko svarbiu žmogumi savo gyvenime.