Ambicijas

Vyrai –



Daugumai jų sėkmė darbe pirmiausia, o tik paskui geras seksas. Jeigu vyrui darbai stringa, lovoje neverta tikėtis švelnumo ir atsidavimo, nes tuomet mylėdamiesi jie stengiasi atsikratyti blogų minčių, išsikrauti.

Moterys –

Gali būti įspūdingomis meilužėmis, net ir stovėdamos ant žemiausio karjeros laiptelio. Taip yra todėl, kad moterims meilė ir darbas - du nesusiję dalykai. Dauguma tiesiog tobulai sugeba darbo rūpesčius palikti už miegamojo durų, todėl greičiau atsipalaiduoja, sugeba priimti visus intymaus gyvenimo teikiamus malonumus.

Nenorą mylėtis

Vyrai –

Vyrai daug rečiau nei moterys atsisako suartėjimo. Paprastai tik emociškai išsekęs vyras neigiamai gali atsakyti į moters prašymą mylėtis, juolab kad seksas jiems yra paprasčiausias būdas dovanoti save tiek fiziškai, tiek ir dvasiškai. Nuoširdžius jausmus vyrai atskleidžia būtent mylėdamiesi...

Moterys –

Seksologų manymu, moterims intymumas yra daug svarbesnis nei vyrams. Jos dažniausiai atsisako mylėtis, todėl, kad kūnas tuo metu nėra tam pasirengęs. Pavyzdžiui, prieš mėnesines dažnai būna sudirgusios, maudžia krūtis, tad net švelnūs prisilietimai gali sukelti nemalonų jausmą. Moterys vengia suartėti ir tada, kai jaučiasi nesaugiai, persidirbusios, susinervinusios, kai už sienos miega vaikai ar paviešėti atvykę giminaičiai.

Nevykusį seksą

Vyrai –

Kadangi varpa nuo neatmenamų laikų tapo savotišku vyrų kultu, ligi šiol kiekvienam tiesiog gyvybiškai svarbu, kad ji funkcionuotų be sutrikimų. Todėl vyrams svarbiausia meilės aktas, pasibaigiantis abiejų orgazmu. Tik tuomet jie jaučiasi puikiai. Tais atvejais, kai iš karto nepavyksta pakankamai susijaudinti, dauguma mano esą nevykėliai ir tiesiog užmiršta įžanginius meilės žaidimus, savo tikslo siekdami greitai, kryptingai, net aklai ir tuo tik dar labiau pablogindami esamą situaciją.

Moterys –

Moterims glamonės, švelnumas ir paruošiamieji meilės žaidimai kur kas svarbesni nei pats lytinis aktas, o kadangi vyrai apie tai tiesiog “pamiršta”, lytiniai santykiai dažnai nesibaigia orgazmu. Tačiau net ir nepasiekus orgazmo, dažnai užtenka mylimojo artumo ir dėmesio, kad užmigtume su šypsena veide.