„Aišku, šis įvaizdis labiau tiktų stilingam jaunimui", - priduria stilistas.

Detalės: kuo labiau aptempti džinsai ar kelnės su kantais (ilgis iki kauliukų), plonytės odos ar džinso švarkeliai patrumpintomis rankovėmis (švarkų ilgis iki džinsų viršaus).

"Švarkai dėvimi tiesiog ant paprastų marškinėlių su kokiomis nors juokingomis aplikacijomis („Prada“, Vivienne Westwood).

Batai smailianosiai klasikiniai, per priekį būtinai užrišami, arba tiesiog sportiniai bateliai kuo lygesniu padu“, - sako K. Rimdžius.

Populiarūs šviesių ir tamsių spalvų deriniai (baltos ir mėlynos atspalviai). Dizaineriai siūlo rinktis šviesių spalvų švarkus ir juos derinti su klasikiniais marškiniais, pavyzdžiui, mėlynais, baltais, dryžuotais ar pastelinių spalvų.

„Jei prie tokio stiliaus renkatės džinsus, jie turėtų būti tamsiai mėlyni, jokiu būdu ne garinti, klasikinio kirpimo ir su kantais. Šiuo atveju eilutę papildytų mokasinai ar graikiško pynimo basutės.

Kadangi artėja vasara, nepamirškite įsigyti kelius siekiančių klasikinio kirpimo šortų su kantais – jie turėtų atsirasti kiekvieno stilingo vyro spintoje“, - sako stilistas.

Klasikiniam vyrui kostiumas tampa vis labiau liemenuotas.

„Madingiausias dvieilis liemenuotas švarkas ir siaurėjančios šiek tiek patrumpintos kelnės. Prie jų derinkite batus užapvalintomis nosimis.

Neprašausite pro šalį, jei įsigysite priekyje užsagstomą pastelinių spalvų megztuką, lengvos drobės plačias kelnes, languotas kelnes ar švarką, polo marškinėlius su keliomis sagutėmis ties kaklu“, - pasakoja K. Rimdžius.

Nepamirškite aksesuarų: šaliko, pirštinių vėsesnei dienai, saulės akinių, krepšio: „Rankinės siūlomos kuo didesnės, pasiūtos iš odos ar tiesiog drobės, nešiojamos per petį arba su dviem trumpom rankenom. Vienas iš stilingų aksesuarų šį sezoną - ryškios šilko nosinaitės viršutinėje švarko kišenėje“.

Stileivoms

Ryškiems

Mėgstantiems raštus:

Aksesuarai

Klausimus stilistui K. Rimdžiui siųskite mums el. paštu stilius@delfi.lt

Aktualiausius klausimus jam perduosime, o atsakymų ieškokite DELFI moterims skyrelyje "Stilius ir mada".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją