Iš viso vasaros sezonu šiuo maršrutu SAS atliks 14 reisų per savaitę.

„Keletą metų iš eilės vasaros sezonu jaučiamas išaugęs skrydžių maršrutu Kopenhaga - Palanga – Kopenhaga poreikis. Atsižvelgiant į tai, nutarta skrydžių tvarkaraštį šiam laikotarpiui papildyti dar vienu reisu. Ir atvykstantiems į Palangą, ir išvykstantiems į Kopenhagą, sekmadienio ryto skrydis bus patrauklus tuo, kad jie savo kelionės tikslą pasieks dienai dar neįpusėjus. Taigi, ir poilsio, ir verslo tikslais keliaujantieji turės antrą dienos pusę susipažinimui su miestu, pasiruošimui pirmadienio susitikimams ar kelionei iki galutinio taško“, – sakė SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Naujas rytinis sekmadienio reisas maršrutu Kopenhaga – Palanga – Kopenhaga bus vykdomas š.m. gegužės 4 - spalio 19 d.d. CRJ tipo lėktuvu, kuriuo gali skristi iki 50 keleivių. Kopenhagoje pakilęs 8 val. 35 min. (vietos laiku), Palangoje SAS lėktuvas leisis 10.40 val. Atgaliniam skrydžiui iš Palangos oro uosto lėktuvas kils 11.10 val. ir Danijos sostinėje leisis 11.15 val. (vietos laiku). Iš viso sekmadienį iš Kopenhagos į Palangą bus vykdomi trys, o atgal – du SAS skrydžiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją