Mados fotografu žurnaluose dirbantis G. Kropis neslepia, kad fotografuoti kitą - ne „paradinę“ mados pusę jam kur kas įdomiau.

„Man patinka būti judesyje. Užkulisiuose verda tikros emocijos, tai – natūralu ir gyva“, - tikino jis.

„Festivalio užkulisiai – tikrasis festivalio veidas, - fotografui pritarė ir MI prodiuserė Renata Mikailionytė. – Čia ir įtampa, ir adrenalinas, čia niekas nepozuoja, ir nemato savęs“.

„Žmonės, už sienos palikę visus savo rūpesčius, gyvenantys minute, kai žengs pirmąjį žingsnį podiumu, dizainerio šūktelėjimas, netikėtai atradus tinkamą detalę, merginų maivymasis, o po to veide praslystantis nuovargis“ – visos šios detalės domina parodos „Spalvotas triukšmas“ autorių.

Kovo 28-29 d. sostinės Šiuolaikinio meno centre vyksiančio festivalio metu taip pat laukiama ir kitų su mados pasauliu susijusių ir jį iš vidaus pažįstančių fotografų Tomo Kaunecko, Aistės Valiūtės ir Daumanto Plechavičiaus bei stilistės Karinos Leontjevos parodų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją