„Dvi skirtingas Vokietijos kompanijas vienija vienodas požiūris į baldų funkcionalumą ir kokybę. Jų itin kruopščiai iš geriausių žaliavų pagaminti, multifunkcionalūs ir ergonomiški baldai žinovų yra vertinami visame pasaulyje. Norėjome, kad šių baldų privalumus galėtų įvertinti Lietuvos piliečiai“, – sakė „Beolos“ direktorius Naglis Nasvytis.

Tiesiogine ir perkeltine prasme ryškiausias „Interlübke“ baldas ekspozicijoje – išskirtinio dizaino modulinė baldų sistema „eo“, iš vidaus apšviečiama šviesos diodais. Speciali programavimo sistema leidžia akimirksniu pakeisti baldo spalvą, pritaikant jį prie interjero ar nuotaikos, arba užprogramuoti nuolatinį spalvų žaismą. Šiemet „eo“ išrinktas vienu iš trijų geriausių Vokietijos dizaino pavyzdžių. Salone taip pat eksponuojami „Interlübke” korpusiniai ir miegamojo baldai: „Studimo”, „Medio“, „Case“ ir „Nocto“.

Salone “Beola” pristatomas už aukštą dizaino kokybę tarptautiniu „Red dot“ prizu apdovanotas „COR“ dvejopos paskirties baldas „Attendo“, skirtas ne tik daiktams pasidėti, bet ir sėdėti. „Red dot“ už aukščiausią dizaino kokybę apdovanota sofa „Arthe“ jau kuris laikas domina salono lankytojus.

„Funkcionalumas yra esminis modernių Vokietijos baldžių atramos taškas, nuo kurio pajuda tolesnis baldo kūrimo procesas, tačiau tuo, be abejo, nesibaigia”, - sakė naujos ekspozicijos atidaryme dalyvavęs dizaino specialistas Marius Dirgėla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją