“Gimtadienis yra diena, kada savo draugams gali padėkoti už tai, kad juos turi. Padėkoti visiems, kurie tikėjo ar pradėjo tikėti klubine kultūra. Norėjome padaryti didelę dovaną visiems šokių muzikos fanams. Į bet kurį vakarėlį tikrai negalėtume pasikviest “X-Press 2”. Tačiau gimtadienis yra diena, kada reikia daryti išimtis. “X-Press 2” turėjo itin sėkmingus 2002-uosius. Šiuo metu juos galima vadinti muzikiniu projektu pretenduojančiu į geriausių Britanijos house muzikos atlikėjų penketuką”, - sakė klubo atstovas spaudai Mindaugas Cukrus.

Tiek pasaulyje, tiek Lietuvoje “X-Press 2” daugiausia dėmesio sulaukė, pasirodžius jų kūriniui “Lazy”, kuris buvo išleistas 2002 metų balandžio mėnesį. Netrukus atlikėjus užgriuvo apdovanojimų ceremonijos.

Įtakingo muzikos žurnalo “Muzik” apdovanojimuose grupė pasigriebė “Metų singlo” prizą. Per “World Dancestar Awards” “X-Press 2” atiteko “Record Of The Year” ir “Best House Act” nugalėtojų titulai.

Klube “Gravity” trys “X-Press 2” nariai Ashley Beedle, Diesel ir Rocky trijų valandų pasirodymą gros net šešiais patefonais.

Vienerių metų proga klubas taip pat parengė šešių vakarėlių ciklą, kurių metu “Gravity” ketina atsidėkoti visiems ištikimiem lankytojams, kurie lankėsi “G rūsyje” per praėjusius metus.

Lapkričio 28 dieną klube gros Rimas Šapauskas, kuris prie pulto jau nesirodė ilgą laiką, nors ankščiau buvo tokių renginių nuolatinis dalyvis kaip “Techno Valentino”, “Strokes Temple” ir kt. Lapkričio 29 d. savo vakarėlį “Skrisk Nepabijok” pristato “Ore” komanda. Jame gros svečias iš Norvegijos DJ Local Patron, taip pat lietuviai Soulus ir Karalius.

Gruodžio 5 dieną išskirtinį koncertą rengia grupė “Sel”. Jo metu “Sel” pažymės ir savo 10-iems metų jubiliejų. Šios muzikos grupės koncerto niekas nematė jau beveik du metus.

Pasak Egidijaus Dragūno, “Sel” koncerte bus atlikti kūriniai daugiausiai iš albumų "Kubas" bei "23". Taip pat bus sugrotos kelios niekur kitur viešai neskelbtos dainos. Be E.Dragūno scenoje gros prodiuseriai Diesel iš dueto “Jazzus Juice” ir ex-grupės “Funkadelix” prodiuseris Mario Basanov.

Gruodžio 6 dieną klube rengiamas jau antras vakarėlis “Sheezophonic”. Jo metu gros svečiai iš Vokietijos “The Maxwell Implosion” ir Prancūzas DJ Zaz. “Gravity” gimtadienio vakarėlių ciklas bus užbaigtas gruodžio 7 dieną Maskvos legendinio klubo “Propaganda” rezidento DJ Sanches pasirodymu.

Be suplanuotų renginių klubas “Gravity” visus savo narius atėjusius į klubą lapkričio 28, 29, 30 ir gruodžio 5, 6, 7 dienomis apdovanos specialiu “Gravity mix CD”. Jame bus įrašytas specialus šokių muzikos miksas.

Visi gimtadienio renginiai prasidės 22 val. Bilietai į pagrindinį “Gravity” gimtadienio vakarėlį su “X-Press 2” kainuos nuo 40 iki 70 litų. Bilietų kainos į “Sel” koncertą gruodžio 5 dieną bus: 10 Lt (klubo nariams), 15 Lt (su skrajute) ir 20 Lt (visiems kitiems).