- Arvydai, papasakok apie savo kelią į didįjį futbolą

- Sportuoti pradėjau pas trenerį Ivaną Švabovičių, jis mane pastebėjo ir atvedė į „Vilniaus“ komandą.

- Kaip vertini praėjusį sezoną?

- Manau, kad parodžiau viską, ką sugebu, „Vilniuje“ gaudavau nemažai rungtyniauti, buvau reikalingas ir jaunimo rinktinėms. Sezonas buvo neblogas.

- Daugelis tave laiko bene perspektyviausiu savo kartos žaidėju. Ką pats apie tai manai?

- Tiesiog neimu į galvą. Žinau, ką aš pats galiu ir žinau, ką apie mane kalba. Tačiau į tai nekreipiu dėmesio ir žvaigždžių liga susirgti tikrai neketinu. Fakto, kad jau dabar atstovauju Lietuvos jaunimo rinktinei, nesureikšminu.

- Pernai dalyvavai vieno stipriausių Portugalijos klubų Lisabonos „Benfica“ peržiūroje. Kaip sekėsi?

- Su „Vilniaus“ komanda treniravomės Vokietijoje. Po šios stovyklos, gavau „Benfica“ klubo pasiūlymą. Lisabonoje peržiūroje dalyvavau tris savaites. Peržiūrai pasibaigus, „Benfica“ vadovai man pasakė, kad palikau jiems įspūdį, tinku šiai komandai ir pasiūlė sutartį. Tačiau viską apsvarstęs, atsisakiau. Nesinorėjo tokiam jaunam vykti į šią tolimą šalį, atitrūkti nuo šeimos. Nesiryžau pasirinkti savarankiško gyvenimo. Portugalijoje didelį įspūdį paliko futbolo bazės. Ten nuostabios sąlygos treniruotis ir tobulėti.

- Ko tikiesi iš artėjančio sezono?

- Noriu pasirodyti ir užsirekomenduoti geriau, nei pernai. Sieksiu ir savo svajonės - prasibrauti į nacionalinę Lietuvos rinktinę.

- Iki kada galioja tavo sutartis su „Vilniumi“, kokių ateities planų turi?

- Mano kontraktas su „Vilniumi“ pasibaigs jau ateinančią vasarą. Nežinau, ar liksiu Lietuvoje. Norėčiau išbandyti laimę užsienyje, susirasti pakankamai stiprią komandą ir joje tobulėti.