Jis pakeis pirmadienį iš vyriausiojo trenerio pareigų atleistą Alberto Malesanį (Albertą Malesanį). Sekmadienį šalies pirmenybių tryliktojo turo rungtynes "Parma" namuose 0:2 (0:1) pralaimėjo vieniems turnyro autsaiderių - "Reggina" futbolininkams ir su 18 taškų (5 pergalės, 3 lygiosios ir 5 pralaimėjimai) užima dešimtąją vietą.

1999 metų vasaryje A. Sacchi atsistatydino iš Madrido "Atletico" (Ispanija) klubo trenerio pareigų, pareiškęs, jog daugiau nežadąs imtis trenerio darbo.

A. Malesani komandai vadovavo trejus metus, 1999 metais jo treniruojama "Parma" iškovojo UEFA taurę ir tapo Italijos futbolo taurės savininke.

Be A. Sacchi, tarp galimų pretendentų į "Parma" vienuolikės vyriausiojo trenerio pareigas buvo minimas buvęs "Bologna" ir "Cagliari" treneris Renzo Ulivieris (Renzas Ulijvjeris), Gianluca Vialli (Džianluka Vijalis), taip pat treniravęs Londono "Chelsea" ir buvęs Olandijos rinktinės treneris Frankas Rijkaardas (Frankas Reikardas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją