Kaip visada kuklus ir netuščiažodžiaujantis 28 metų krepšininkas nelinkęs sureikšminti savo vaidmens komandoje.

„Nuo sezono pradžios treneris pasitikėjo manimi, davė žaisti ir, aišku, yra komanda. Nemanau, kad būtume tokie geri, jei aš, Hollisas Price‘as, ar Chuckas Eidsonas, ar kuris nors kitas žaidėjas vienas žaistų ir pelnytų taškus. Grėsmingiausi esame, kai žaidžiame visi kartu“, – sako antrą sezoną „Lietuvos rytui“ atstovaujantis M. Petravičius.

Pirmose TOP-16 etapo rungtynėse namie nusileidę Vitorijos „Tau Ceramica“ krepšininkams, vilniečiai, pasak M. Petravičiaus, dar neprarado vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas.

„Kol kas nepradėjome skaičiuoti kiek reikia iškovoti pergalių. Stengiamės laimėti kiekvienas rungtynes, aišku, nėra gerai, kai pralaimi namuose, bet tikrai dar nieko nepraradome. Grupės varžybos parodė, kad galime laimėti ir išvykose“, – optimistiškai nusiteikęs M. Petravičius.

Vaizdo reportaže – interviu su „Lietuvos ryto“ lyderiu M. Petravičiumi apie krepšininko karjerą, būsimus tritaškius ir titulus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją