Daugiau taškų per rungtynes yra pelniusi tik kita nesėkmės taip pat dar nepatyrusi komanda - Permės "Ural Great" (Rusija), 2000 m. spalio 22 d. savo aikštėje 122:92 pranokusi Rygos LMT (Latvija).

Kaip ir NEBL lyderiai, 112 taškų per mačą dar yra įmetę Espo "Honka" (Suomija) krepšininkai, lapkričio viduryje namie 112:102 įveikę Norčiopingo "Dolphins" (Švedija).

Klydo ir vieni, ir kiti

Į dažniausiai klydusias komandas galėtų pretenduoti užvakar Olandijoje žaidusios Helderio "Conesco" ir Maskvos CSKA (Rusija).

Abi ekipos padarė po 23 klaidas, o pergalę 87:80 iškovojo praėjusių NEBL pirmenybių nugalėtojai maskviečiai. Tarp jų nebuvo Lietuvos rinktinės vidurio puolėjo Gintaro Einikio, kuriam treneriai leido pailsėti.

Daugiausia taškų svečiams pelnė Aleksandras Petrenka (18), Nikolajus Padiusas (17), 12 kamuolių po krepšiais sugriebęs Andrejus Kirilenka ir Nikolajus Aleksejevas (po 12).

"Conesco" komandoje pasižymėjo Hakeemas Wardas (20 taškų) ir Johnas Dugganas (17). Treti pagal rezultatyvumą buvo Nii Nelsonas Richardsas ir sunkusis "kraštas" Giedrius Aidietis (po 8). Lietuvis per 16 min. pataikė 3 iš 4 dvitaškių, abi baudas, atkovojo 5 kamuolius, perėmė 2, sykį prasižengė.