Velso komandoje nemažai nuostolių: dėl traumos greičiausiai nežais "Birmingham City" saugas Robbie Savage'as, nerungtyniaus ir pergalės prieš Italiją kaltininkas Craigas Bellamy, kurio į rungtynes neišleido "Newcastle United" treneris Bobby Robsonas, motyvuodamas tuo, kad puolėjas nėra visiškai išsigydęs kelio traumos, o Niukaslio komandos šią savaitę laukia svarbios rungtynės Anglijos Premier lygoje su "Manchester United".

Be trijų pagrindinių žaidėjų į Kiprą vyks ir Maltos nacionalinė rinktinė. Nors pirmojoje atrankos grupėje šios abi komandos dar nėra iškovojusios taškų ir yra turnyrinės lentelės apačioje, favoritu šiose rungtynėse neabejotinai yra laikomas Kipras, kuris kol kas vienintelį žaistą susitikimą, tik po atkaklios kovos, 1:2 pralaimėjo Prancūzijai, tuo tarpu Malta visas trejas žaistas rungtynes pralaimėjo bendru rezultatu 0:9.

Paskutinės šio sezono "Euro 2004" atrankos rungtynės vyks San Marine, kur šeimininkai bandys pasipriešinti Latvijos nacionalinei ekipai. Latviams šios rungtynės bus puiki proga tapti vienvaldžiais 4 grupės lyderiais. Tam užtektų sužaisti lygiosiomis.

Aišku, Latvijos rinktinės strategas Aleksandras Starkovas savo vaikinams kelia vienintelį uždavinį - iškovoti pergalę ir tikriausiai mažai kas tuo abejoja, net ir atsižvelgiant į tai, kad latvių ekipa žais be savo lyderio - Maskvos CSKA saugo Juriso Laizanso, kurio ketvirtadienį laukia "auksinės" Rusijos čempionato rungtynės su Maskvos "Lokomotiv".