“Moraliniai aspektai paskatino žengti šį žingsnį. Psichologiškai žmogus negali gerai dirbti, žinodamas, kad bus pakeistas”, - “Žalgirio” šeimininkų skubų sprendimą “Kauno dienai” komentavo klubo rinkodaros direktorius Gediminas Navikauskas.

Paklaustas, kas treniruos žalgiriečius, kai Gintarui Krapikui teks talkinti šalies rinktinės strategui Antanui Sireikai per netrukus prasidėsiančias Europos čempionato A grupės pusfinalio rungtynes, G.Navikauskas atsakė: “Galimas ir toks variantas, kad Gintaras Krapikas laikinai nedirbs su rinktine, o sugrįš į “Žalgirį” ir pagal naujojo vyriausiojo trenerio Antano Sireikos sudarytą treniruočių planą rengs mūsų komandą būsimiems susitikimams”.

Vakar paaiškėjo, jog artimiausiu metu “Žalgirio” treniruotėms vadovaus komandos fizinio parengimo treneris Aleksandras Kosauskas. Po išvykos į Olandiją, kur su šios šalies rinktine mūsų nacionalinė komanda susitiks poryt, G.Krapikas sugrįš į Kauno klubą, tačiau padės A.Sireikai vadovauti šalies nacionalinei ekipai per šį šeštadienį Vilniuje vyksiančias rungtynes su bulgarais.