2 greipfrutų,
2 apelsinų,
300 g salotų lapų,
200 g graikinių riešutų,
100 g alyvų aliejaus.
Perrinkite salotų lapus, kruopščiai nuplaukite šalto vandens srove, nusausinkite ir stambiai supjaustykite arba suplėšykite.
Greipfrutus ir apelsinus taip pat nuplaukite, kruopščiai nulupkite, pašalinkite sėklas ir aštriu peiliu supjaustykite nedideliais gabalėliais, pageidautina lygiais.
Graikinius riešutus nuvalykite, perrinkite, pasmulkinkite, kelis gabalėlius pasilikite papuošimui. Kitus atsargiai sumaišykite su smulkiai supjaustytais apelsinais ir greipfrutais.
Salotų lapus išdėliokite dideliame plokščiame dubenyje arba negilioje salotinėje, sudėkite gautąją masę, atsargiai sumaišykite.
Prieš patiekdami galite apšlakstyti alyvų aliejumi.
Skanaus!
Jeigu turite savo firminį patiekalą, kurio receptu norėtumėte pasidalinti, rašykite mums: receptai@delfi.lt.