Dior 2007 metų pasirodymas buvo pažymėtas ir sukaktimis: šešiasdešimties metų mados namų jubiliejus ir dešimties metų Johno Galliano darbas šiuose mados namuose. Žvaigždės skubėjo į Versalio oranžeriją iškilmingai atšvęsti jubiliejų.

Christianas Lacroix diskretiškai, kaip tik jis moka, atšventė dvidešimties metų savo mados namų sukaktį. Ta proga Dekoratyviųjų menų muziejus pakvietė dizainerį pristatyti pirmąją savo monografinę parodą.

„Ralph Lauren“, Amerikos sportinių drabužių karalius, atšventė keturiasdešimties metų sukaktį Niujorke. Susirinkusioms žvaigždėms buvo iškilmingai pristatyta kolekcija, vėliau sekė pietūs 450 žmonių Konservatorijos sode Centriniame parke.

2007-ieji buvo ypatingi metai Valentino, švenčiančiam 45-tąją mados karjeros Romoje sukaktį, apsuptam aukštuomenės draugų, žvaigždžių, mados įžymybių, kurie mieste praleido tris dienas. Buvo pristatyta aukštosios mados kolekcija, retrospektyvinė paroda, visa tai vainikavo iškilmingos vakarienės – tikras elegancijos maestro karūnavimas...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją