Nuo spalio vidurio "Tele2" tinkle startavo išankstinio mokėjimo paslaugos "Pildyk" vartotojams skirto mokėjimo plano "Mygtukas" akcija. Išsiuntus 15 centų kainuojančią užsakymo žinutę į visus Lietuvos tinklus SMS žinutes galima siųsti nemokamai. Tuo tarpu "Bitė" išankstinio mokėjimo paslaugos "Labas" vartotojams gruodį paskelbė akciją, pagal kurią iki kovo 1 dienos už kiekvieną iš kito Lietuvos tinklo priimtą žinutę vartotojo sąskaitą papildo 2 centais.

Šių akcijų naudą labiausiai pajuto „Labas“ vartotojai, kurie iš „Mygtuko“ planą užsisakiusių „Tele2“ „Pildyk“ vartotojų ėmė siuntinėti žinutes į savo telefonus. Išsiunčiamos žinutės jau skaičiuojamos tūkstančiais.

Praėjusį trečiadienį vienas Klaipėdos technikos mokykloje besimokantis septyniolikmetis per dvi valandas iš draugo telefono sugebėjo atsisiųsti per tūkstantį žinučių ir kitą dieną gavo „Labas“ pranešimą, kad jo sąskaita papildyta 26 litų premija. Kaime gyvenantis jo penkiolikametis brolis per dieną iš „Bitės“ šitaip užsidirbo beveik 50 litų.

Siuntinėdami žinutes mokiniai tarpusavyje net lenktyniauja, kuris daugiau uždirbs. Yra tokių, kurie siųsdami žinutes iš „Tele2“ tinklo siekia „Labas“ sąskaitą papildyti šimtu litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją