Pagal sutartį, kuri bus pasirašyta artimiausiu metu, D. Beckhamas treniruosis kartu su "Arsenal", ruošdamasis vasario 6 dieną Vemblio stadione vyksiančioms Anglijos rinktinės rungtynėms su Šveicarijos komanda.

"Mes padėsime jam įgyti gerą sportinę formą ir pasiruošti kitam sezonui, - sakė "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras. - Kol kas galutinai nenuspręsta, tačiau jis turėtų atvykti sausį".

32-ejų metų buvęs Anglijos rinktinės kapitonas paskutinį kartą į aikštę buvo išėjęs gruodžio pradžioje draugiškose "Galaxy" rungtynėse su "Wellington Hurricanes" (Naujoji Zelandija).

Anglijos rinktinės treneris Fabio Capello treniravo D. Beckhamą, kai jis dar žaidė Madrido "Real" (Ispanija) klube. "Galaxy" komandos saugas tikisi, kad futbolo specialistas iš Italijos pakvies jį į rinktinę mačui su Šveicarija, kuris būtų D. Beckhamui 100-asis Anglijos nacionalinės komandos gretose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją