Priešpaskutinę vietą Lenkijos čempionate užimančio LKS klubo savininko nuomone, bendradarbiavimas su verslininku iš Lietuvos padėtų išspręsti tam tikras problemas ir leistų optimistiškai žiūrėti į Lodzės komandos galimybes išlikti aukščiausioje lygoje.

Pranešama, jog LKS prezidentas Danielis Goszczynski šią savaitę svečiavosi Lietuvoje, kur futbolo reikalus aptarė su A. Breikštu. Abu verslininkai rimtai tariasi dėl bendros veiklos LKS klube, tad nori suderinti visus klausimus, susijusius su bendradarbiavimu.

Lenkų žiniasklaida teigia, kad bendradarbiavimo sutartis gali būti pasirašyta sausio 3 dieną, o naujos investicijos į klubą siektų 9 milijonus zlotų (apie 8,5 milijono litų).

Futbolas.lt paklaustas apie galimą bendarbiavimą su lenkų klubu, A. Breikštas tokios informacijos nepatvirtino, tačiau ir nepaneigė.

Šį sezoną A. Breikšto vadovaujamas "Vilnius" atsisakė visų savo pagrindinių žaidėjų ir Lietuvos čempionato sezoną baigė su jaunaisiais klubo futbolininkais.

Du iš buvusių "Vilniaus" žaidėjų, saugai iš Brazilijos Andersonas ir Paulinho, palikę Lietuvos sostinę metus baigė būtent LKS klube.