Bene daugiausia prie pergalės prisidėjo ir mačo didvyriu tapo Saulius Kazevičius.

Jis per 42 minutes surinko net 41 tašką (baudos 16/17, dvitaškiai 8/14, tritaškiai 3/8), atkovojo ir perėmė po 3 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, 7 kartus suklydo bei 4 sykius prasižengė.

"Šios dienos (penktadienio, aut. past.) rungtynės buvo atkaklios ir geros abiem ekipoms, bet mačo pabaigoje mums pavyko palenkti fortūną į savo pusę ir išplėšti pergalę. Baltijos krepšinio lygoje pralaimėjome paskutiniuosius tris mačus ir buvome patekę į duobę. Iš visų jėgų stengėmės reabilituotis mače su "Šiauliais" ir tą įgyvendinome.

Šiandien puikiai pataikėme iš toli, tačiau gynėmės ne taip gerai, kaip planavome. Leidome varžovams pelnyti 120 taškų, tačiau laimėjome, o tai yra svarbiausia", - po mačo sakė S.Kazevičius.

- Buvote ryškus ekipos lyderis bei antras pagal naudingumą mačo žaidėjas. Džiaugiatės puikiu asmeniniu pasirodymu?

- Šiandien buvo mano diena. Puikiai pataikiau tiek nuo baudų, tiek iš dviejų taškų zonos. Savo pasirodymu esu patenkintas, tačiau nereikia pamiršti komandos draugų – Nerijaus Varnelio bei Mariaus Janišiaus, kurie puikiai sužaidė ir sėkmingai man asistavo.

- Kokios komandoje nuotaikos po įsimintinos pergalės Šiauliuose?

- Nuotaikos ekipoje - kalėdinės. Pavyko nutraukti nesėkmių ruožą ir laimėti rungtynes. Tai išties puiki dovana prieš šventes tiek mums, tiek mūsų sirgaliams.