„Hearts“ pasamdė sporto rinkodaros bendrovę „Granada Ventures“, kuri ieškos klubui finansinės paramos ir tarpininkaus pasirašant rėmimo sutartį 2008–2009 metų sezonui. Ši bendrovė anksčiau yra dirbusi su Londono „Arsenal“ ir „Liverpool“ (Anglija) klubais.

Edinburgo ekipos komercijos direktorius Ali Russelas po sandorio sakė tikįs, kad bendradarbiavimas su šia kompanija padės „Hearts“ įsitvirtinti didžiajame futbole.

„Faktas, kad jie sėkmingai dirba su aukščiausio lygio klubais, parodo jų galimybes užtikrinti komercinę sėkmę savo klientams“, – tvirtino A. Russellas.

Ūkio banko ir „Hearts“ bendradarbiavimo sutartis baigia galioti kitą vasarą, bet, anot škotų spaudos, ji gali būti pratęsta, jei nepavyks rasti naujų rėmėjų. Esą naujo investuotojo imtasi ieškoti todėl, kad kiti Ūkio banko akcininkai nenori, jog pinigai keliautų tarp V. Romanovo įmonių be finansinės naudos.

Apie pasitraukimą iš Škotijos rinkos Ūkio bankas taip pat nesvarsto. Net atvirkščiai – metų pradžioje Edinburgo centre duris atvers pirmasis banko filialas.