Neoficialiais duomenimis, Anglijos čempionų vyriausiasis treneris seras Alexas Fergusonas yra pasirengęs už Prancūzijos rinktinės futbolininką pasiūlyti 21 milijoną svarų sterlingų.

Šiuo metu K. Benzema yra rezultatyviausias Prancūzijos "Ligue 1" pirmenybių žaidėjas. Šis jaunas futbolininkas jau yra sulaukęs pripažinimo ir tarp geriausių Europos trenerių bei vadinamas Thierry Henry įpėdiniu. A. Fergusonas neneigia, jog norėtų, kad pirmadienį dvidešimtąjį gimtadienį atšventęs talentingas žaidėjas persikeltų į Mančesterį.

Vis dėlto dabartinis žaidėjo klubas "Lyon" neketina sumažinti prašomos kompensacijos, kuri dar kiek pakilo po įspūdingai sužaistų UEFA Čempionų lygos rungtynių prieš Glazgo "Rangers" (Škotija) ekipą. Jose puolėjas įmušė du puikius įvarčius ir padėjo savo komandai užsitikrinti vietą varžybų aštunfinalyje. Verta paminėti, jog šią dvikovą stebėjo "Man Utd" skautai.

A. Fergusonas tikėjosi, jog žaidėją pavyks gauti po mainų, kurių metu į "Lyon" iškeliautų puolėjas Louis Saha ir gynėjas Mikaelis Silvestre. Vis dėlto, kai kurių pranešimų teigimu, Prancūzijos čempionai kartu su minėtais žaidėjais norėtų gauti dar ir 6 milijonus svarų sterlingų.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją