Kaip skelbiama vilniečių svetainėje internete, kontraktą V. Mogilnas pasirašys šią savaitę, kai grįš iš trumpų atostogų.

Šiemet jis dirbo "Žalgirio" vartininkų treneriu, o jo auklėtiniai Marius Rapalis ir Ernestas Šetkus buvo kviečiami į šalies nacionalinę rinktinę.

V. Mogilnas 1971 metų gegužės 8-ąją gimė Ukrainos Dnepropetrovsko mieste. Jis turi profesionalią "PRO" trenerio licenciją ir yra įgijęs teisininko išsilavinimą. V. Mogilnas buvo Rusijos Kaliningrado "Baltika", Sočio "Žemčužina" (1993-1995 metais žaidė Rusijos aukščiausioje lygoje), Krasnodaro "Kuban", Nižnevartovsko "Samotlor-XXI" komandų vartininkas. Pastarajame klube prasidėjo ir jo trenerio karjera.

Vėliau V. Mogilnas grįžo į Kaliningradą ir trejus metus dirbo "Baltika" klubui vadovavusio Benjamino Zelkevičiaus padėjėju. Kurį laiką jis ėjo ir šios komandos vyriausiojo trenerio pareigas.

„Žalgirio“ futbolininkai sezonui pradės rengtis sausio 8 dieną. Po praėjusio sezono komandą jau paliko Anatolijus Ostapas, Eimantas Poderis, Janas Kožiakas, Aleksejus Dubina, Edvinas Lukoševičius, naujo klubo ieško Virmantas Lemežis. Sostinės ekipa sutartis kiek anksčiau pratęsė su savo lyderiais Iulianu Bursucu ir Igoriu Morinu.

V. Mogilno paskyrimas treneriu – ne vienintelės naujienos „Žaliai baltų“ klube. Po A. Narbekovo pasitraukimo atsilaisvinusią laisvą klubo prezidento postą nutarė užimti pats „Žalgirio“ savininkas Vadimas Kastujevas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją