"Esu dėkingas ir nekantriai laukiu ateities. Esu pasiryžęs vesti komandą į NBA aukštumas",- pareiškė D.Chaney, kuris praėjusių metų gruodyje vyriausiojo trenerio pareigose pakeitė Jeffą Van Gundy.

Pastarasis iš trenerio pareigų buvo atleistas, "Knicks" klubui praėjusiame sezone iškovojus 11 pergalių bei patyrus 28 pralaimėjimus. D.Chaney sezoną baigė su 30 pergalių ir 52 pralaimėjimais, tačiau Niujorko komanda praėjusiame sezone pirmą kartą per 15 pastarųjų metų nepateko į atkrintamąsias NBA varžybas.

55 metų D.Chaney treniruojami klubai NBA lygoje iškovojo 285 pergales ir patyrė 425 pralaimėjimus. Anksčiau jis treniravo Los Andželo "Clippers", Hiustono "Rockets" ir Detroito "Pistons" ekipas.

1991 metais jis buvo pripažintas geriausiu NBA treneriu, o jo vadovaujami "Rockets" krepšininkai reguliariajame sezone iškovojo 52 pergales bei patyrė 30 pralaimėjimų.

D.Chaney - devynioliktasis "Knicks" klubo treneris per 57 metų komandos istoriją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją